Tema u fokusu

BESPLATAN seminar za računovodstvene servise: Uštedite vrijeme i novac


Halcom d.o.o. Sarajevo, vodeći provajder elektronskog bankarstva u Bosni i Hercegovini i jedini izdavatelj kvalifikovanog elektronskog certfikata u BiH, organizira BESPLATAN seminar za računovodstvene servise.

Seminar će biti održan 13. novembra u Business Center Unitic u Sarajevu (Fra Anđela Zvizdovića 1), od 10 do 13 sati, a broj mjesta je ograničen. Pored predstavljanja certifikacione agencije Halcom CA BiH i predstavljanja Hal E-Bank/B2B rješenja, prisutni će se dodatno upoznati sa elektronskim bankarstvom, digitalnim pečatom, optimizacijom troškova, fleksibilnim workflow-om, kao i najvišim nivoom sigurnosti.

Sa Halcom rješenjem za elektronsko bankarstvo, pod nazivom Hal E-Bank/Personal&Corporate, možete vršiti plaćanja i dobivati izvode za unutrašnji platni promet i inozemni platni promet kod čak 14 komercijalnih banaka u BiH. Kao računovodstveni servis koristeći isti autentifikacijski element (certifikat na pametnoj kartici ili certifikat na USB ključu), možete imati pristup računima svih klijenata kojima pružate računovodstvene usluge.

Hal E-Bank/B2B verzija omogućava vam integraciju elektronske banke sa vašim računovodskim ERP sistemom (SAP, NetSuite, Sage, Oracle E-Business Suite, Microsoft Navision, Pantheon…).

”To vam donosi uštedu u vremenu i resursima, najveću ažurnost i preglednost sredstava, te mogućnost donošenja bržih i kvalitetnijih finansijskih odluka, a o mogućnostima koje pružaju navedena rješenja saznajte na radionici koju organizujemo za vas”, poručili su iz Halcoma.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti preko: https://halcom.poslovnenovine.ba/.