Novosti

Novo u Euro Roalu: U prodaji dijelovi za sekciona garažna vrata renomiranih svjetskih brendova


Euro Roal, kompanija kćerka Hifa Oil i vodeći distributer aluminijskih, PVC profila, materijala od inoxa, polikarbonata i pleksiglasa, upotpunila je svoju ponudu proizvodima za građevinske profile i zatvaranje objekata.

Radi se o sekcionim garažnim vratima renomiranih svjetskih brendova, ističu u ovoj kompaniji.

“Nudimo isključivo najkvalitetnije materijale i dijelove za sekciona garažna vrata. Paneli su italijanski, sa brednovima kao što su Marcegaglia, Sicom, Italpaneli i Metecno. Okovi i hardweri dolaze od Flexiforce-a koji je prvo ime u ovoj oblasti. Motore proizvodi poznati BFT i Beninca”, pojašnjava Admir Djedović direktor kompanije Euro Roal.

Sekciona garažna vrata, veoma su pouzdana i praktična.

Otvaraju se vertikalno i odlaze ispod plafona, čime se na pametan način iskorištava prostor.

Otporna su na klimatske promjene, vjetar, kišu i snijeg, pa tako garažna vrata predstavljaju dobru toplotnu izolaciju.

Centralno skladište dijelova za sekciona garažna vrata nalazi se u Hadžićima kod Sarajeva, sa mogućnosti dostave u bilo kojem dijelu BiH u roku od 72 sata.

Euro Roal posluje od 2011. godine.

Sjedište kompanije je u Doboj Jugu, sa podružnicama u Cazinu i Hadžićima.

Svoje poslovanje diverzificirali su u dva pravca.

Prvi prvac obuhvata industrijski asortiman u šta spadaju odjel “Inox” i odjel “Aluminija industrije” sa bakrom, bronzom i mesingom.

Drugi pravac je konstrukciono – građevinski asortiman u koji se ubrajaju odjeli “Aluminij konstrukcije” i odjel “PVC – LB.Profile”, te dijelovi za sekciona garažna vrata.

Kao lider u branši, Euro Roal ostvario je u protekloj 2018. godini najbolji poslovni rezultat od svog osnivanja, sa ukupnom realizacijom koja je iznosila 31 milon KM, što je povećanje od 30% u odnosu na prošlu godinu.