Tema u fokusu

Halcom korisnike upoznao sa novitetima u 2020. godini


Halcom d.o.o. Sarajevo, vodeći provajder elektronskog bankarstva u Bosni i Hercegovini i jedini izdavatelj kvalifikovanog elektronskog certfikata u BiH, organizirao je jučer seminar za računovodstvene servise.

Pored predstavljanja certifikacione agencije Halcom CA BiH i predstavljanja Hal E-Bank/B2B rješenja, prisutni su se dodatno upoznali sa elektronskim bankarstvom, digitalnim pečatom, optimizacijom troškova, fleksibilnim workflow-om, kao i najvišim nivoom sigurnosti.

”Halcom d.o.o. Sarajevo bio je organizator seminara za računovodstvene servise, ali i za zaposlenike računovodstva i finansija mnogih kompanija. Na ovom seminaru prezentiran je napredni način korištenja Halcomovog elektronskog bankarstva Hal E-Bank, a poseban akcent stavljen je na alat B2B koji omogućava našim korporejt korisnicima da automatiziraju svoje poslovanje sa Halcomovom elektronskom bankom”, kazala je Amela Muftić, direktorica Halcom d.o.o. Sarajevo.

”Na ovom seminaru prezentirali smo i nove funkcionalnosti koje očekuju naše korisnike u toku 2020. godine (razmjena elektronskih faktura i elektronskih dokumenata unutar svih članica EBB sistema). Kao prvi i jedini izdavaoci digitalnih elektonskih potpisa u BiH, iskoristili smo priliku da učesnike upoznamo sa značajem i značenjem te upotrebom elektronskog potpisa u poslovanju”, zaključila je Muftić.