Novosti

Velika nagradna igra Black and Easy Kolegende


Većini nas nijedan radni dan ne može proći bez šoljice dobre kafe, razgovora i smijeha sa kolegama. Zamislite samo koliko bi jedan radni dan bio dosadan da ne izdvojimo niti malo vremena za opuštanje i uživanje u šoljici dobre kafe, okruženi zanimljivim ljudima.

Zbog toga Grand kafa Black’n’Easy, osim brze pripreme za minut i uštede dragocjenog vremena za užitak u pravoj domaćoj kafi, organizuje i veliku digitalnu nagradnu igru koja slavi kolege, legende radnog dana – KOLEGENDE.

Potražite novi Kolegende Black’n’Easy poklon set kafe koji uključuje petnaest kesica kafe, šolju za uživanje u omiljenom napitku i promo flajer sa kodom.

Otvorite svoj profil na www.blackneasy.com, unesite kod i „okačite“ fotografije ili video vašeg kolege ili koleginice sa posla, koji pokazuju zašto je osoba sa slike ili videa legenda. Budite maštoviti, budite šaljivi i budite veoma brzi.

U periodu od 4.11. do 4.12.2019. mogu se slati prijave na www.blackneasy.com, i u tom periodu 5 pobjedničkih profila osvaja izvanredni Xiaomi električni romobil za sebe, i Black and Easy Zabavnu zonu koja uključuje 3x lazy bag, 1x stoni fudbal i 10x šolje Black’n’Easy i 500 kesica kafe.