Tema u fokusu

Danial S poznati bh. brend kvalitetno dizajnirane i proizvedene opreme


Kompanija Danial S d.o.o. iz Tešnja specijalizirana je za opremu za posebne namjene, sportsku opremu i razne dodatke. Posebna je po tome što je čini mlad, ali stručan, obrazovan i iskusan tim. Kompanija je u svakom trenutku na raspolaganju partnerima, kupcima i dobavljačima sa kojima gradi dugoročne strateške i partnerske odnose.

Kompanija Danial S bavi se isporukama specijalizirane robe za državne agencije, učestvuje na domaćim i međunarodnim tenderima, razvija i tehnički priprema razne vrste uniformi, opasača, prsluka, futrola, balističke opreme, odjeće i obuće za potrebe vojske, policije, sudske i zatvorske policije, vatrogasaca, pilota,
zaštitara, pripadnika civilne zaštite i gorske službe spašavanje, medicinske opreme, lovaca i ljubitelja prirode.

Riječ je o kompaniji koja se osim ovoga bavi i veleprodajom i maloprodajom opreme za lovce, zaštitare, planinare, rekreativce.

“Naši maloprodajni objekti nalaze se u Tešnju, Jelahu, Sarajevu i Banjoj Luci, a prepoznati smo kao pouzdan partner naših dobavljača i kupaca, kao i kooperantskih firmi koje rade za nas. Sve ovo se odrazilo i na naše poslovanje, te smo prošle godine ostvarili značajan rast prihoda u odnosu na sve ranije godine poslovanja, što je zapravo bio naš strateški plan i pravac djelovanja za 2018. i 2019. godinu”, poručili
su iz kompanije Danial S.

Kompanija trenutno zapošljava osam radnika (od toga pet visokoobrazovanih), ali s obzirom na specifičnost posla kojim se bave uz sebe Danial S u svakom trenutku veže 2-3 kompanije-kooperante od njih ukupno 11 kooperanata u Bosni i Hercegovini koji rade za Danial S i zapošljavaju nekoliko stotina radnika.

“Sve ove komanije u svakom trenutnu dijelom svojih kapaciteta rade za nas”, kažu u Danial S.

Namjera im je kako su istakli da se u narednom periodu pozicioniraju kao vodeći proizvođač uniformi i zaštitne opreme u BiH, ali i zemljama regiona.

“U planu nam je da budemo vodeći dobavljač svih sigurnosnih agencija u BiH i preduzeća kojima je potrebna ovakva vrsta roba i usluga”, poručili su iz ove kompanije.

Kompanija Danial S – bonitetno pouzdan partner

“Certifikat pouzdanosti je, prije svega, neovisna potvrda da naše znanje, rad, upornost, trud i energija daju rezultate i da samo takvim pristupom se može i treba nastaviti poslovati”, kažu u ovoj tešanjskoj kompaniji.