Tema u fokusu

Premijerni Masterclass donio nam je nezaboravno druženje sa Sanjom Lopar (FOTO)


Probrano društvo zaljubljenika u vrhunske cigare i rumove u srijedu je u EN Studiju imalo priliku uživati u prekrasnoj radionici sljubljivanja najboljeg iz oba svijeta.

Sanja Lopar i PN Masterclass svoju suradnju započeli su prije nekoliko mjeseci kada smo domaćoj javnosti predstavili ovu uspješnu poduzetnicu, prvu i jedinu ženu u Evropi koja je proizvela svoje cigare i njihovom kvalitetom zaslužila mjesto u samom vrhu evropske, ali i svjetske cigarske scene.

Ona je svoje neizmjerno znanje, entuzijazam i energiju prenijela na sve nas na radionici na kojoj je govorila o osnovama uživanja u cigarama, o listovima duhana iz Nikaragve, Kube, Dominikanske Republike, o aromama kafe, čokolade, začina… Ovo osjetilno putovanje egzotičnim destinacijama savršeno je upotpunilo sljubljivanje s rumovima iz Venecuele.

Nakon što se Lopar predstavila gostima, uslijedilo je i atraktivno takmičenje koje je mnogima prvi put značilo uživanje u ovako jednoj novoj lifestyle dimenziji.

Prestižni i renomirani brendovi, bogata interakcija, živa diskusija i vrsni poznavatelji cigara i rumova omogućili su kvalitetnu edukaciju i osigurali jedno prekrasno druženje pa sada samo preostaje da PN Masterclass najavi datum sljedećeg sličnog okupljanja, jer ovo je očito format koji našem gradu i državi treba i koji želimo vidjeti opet, čim prije.

Više fotografija pogledajte OVDJE.