Naslovnica Dešavanja Dobitnici drugog kruga ‘Mastercard i BBI nagrađuju’ iz Gračanice, Sarajeva i Travnika

Dobitnici drugog kruga ‘Mastercard i BBI nagrađuju’ iz Gračanice, Sarajeva i Travnika

Muhiba Muratović, direktorica Sektora za operacije BBI banke uručila je danas nagrade sretnim dobitnicima drugog kruga nagradne igre „Mastercard i BBI nagrađuju”.

Izvlačenje dobitnika za drugi mjesec nagradne igre provela je tročlana Komisija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnica prve nagrade – električni romobil je Aida Ćesko iz Sarajeva.

„Ovo je prvi put da sam nešto dobila i jako sam sretna. Romobil ide mom suprugu koji već neko vrijeme razmišlja da ga kupi. Klijent banke sam već tri-četiri godine i veoma sam zadovoljna uslugama i svi u mojoj porodici su prešli u BBI banku jer smo pronašli sve što nam je potrebno“, kaže Ćesko.

Drugu nagradu laptop HP 255 GZ dobio je Almin Jašarević iz Travnika, dok je treća nagrada poklon-bon BBI centra u vrijednosti 400 KM pripala Goranu Stankoviću iz Gračanice.

„Zahvaljujem se BBI banci na ovom predivnom poklonu. Koristim se uslugama BBI banke već nekoliko godina i do sad ste ispunili sva moja očekivanja“, govori Stanković.

Nagradnu igru pokrenula je Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard za sve korisnike Mastercard kartica izdatih od BBI banke sa glavnim nagradama: putnički automobil „Toyota Yaris“, turističko porodično putovanje u inostranstvo i mobitel „Samsung Galaxy“ A80.

Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca i tri vrijedne nagrade: električni romobil „Xiaomi“, laptop HP 255 G7 i poklon bon BBI Centra u vrijednosti od 400 KM.

Izvlačenje dobitnika provest će se slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, koje će biti upriličeno svakog zadnjeg četvrtka tekućeg mjeseca za prethodni mjesec.

Dobitnici mjesečnih nagrada učestvuju i u izvlačenju jedne od glavnih nagrada, a veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka mjesečnih nagrada kao i jedne od tri glavne nagrade.

Izvlačenje glavnih nagrada bit će upriličeno 16.1.2020. godine.

Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. septembra do 31. decembra 2019. godine, mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske beskontaktne transakcije na prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 50 KM.