Tema u fokusu

Uz ‘zlatnu knjigu bh. privrede’ planirajte svoj biznis


Tradicija duga 47 godina najbolji je pokazatelj ispravnosti puta i rada Poslovnih novina, koje za cilj imaju promociju uspješnog dijela bosanskohercegovačke privrede.

Tri specijalne publikacije (”100 najvećih”, ”Pouzdanost” i ”Brzorastuće kompanije”) koje tokom godine izdaju Poslovne novine svojevrsna su ‘zlatna knjiga bh. privrede’, s obzirom na to da predstavljaju sadržajnu arhivu i pregled stanja poslovanja kompanija na domaćem i regionalnom tržištu. Na godišnjem nivou promoviran je rad više od 5.000 privrednih subjekata, a publikacije nose pečat pozitivnih priča, te donose brojne savjete, prijedloge, rang-liste i analize najuspješnijih industrijskih grana.

Publikacije su kolekcionarska izdanja koja sadrže detaljne analize i presjek stanja bh. i regionalne privrede, a kompletan tiraž (cca 200 strana/publikacija visokokvalitetne štampe, dorade i produkcije) distribuira se direktno na adrese najuspješnijih bh. kompanija, općina i drugih javnih institucija. Mnogi menadžeri ove publikacije koriste kao prodajni alat i služe im za planiranje budućih poslovnih planova jer sadrže veliki broj vrijednih i korisnih poslovnih informacija.

”Informacije o finansijskom poslovanju, poslovnim analizama i rizicima, ključni su podaci za donošenje kvalitetnih odluka kompanija, ali i jasan pokazatelj ekonomske stabilnosti jedne zemlje. Upravo zbog toga identificiramo firme koje bilježe natprosječne poslovne rezultate, a mnoge kompanije priču o svom uspjehu na ovaj način rado dijele sa svojim klijentima, partnerima, saradnicima i prijateljima. Povežite se i ostvarite poslovne kontakte sa najboljim iz domaće privrede i saznajte zašto nas čitaoci već godinama smatraju relevantnim i vjerodostojnim izvorom podataka”, poručili su iz Poslovnih novina.

Godišnja pretplata na Poslovne novine najbolji je način da budete u kontaktu sa poslovnom zajednicom, da imate uvid u stanje tržišta, da pročitate zanimljive priče, da se uvežete sa najuspješnijima…

Također, svi oni koji se pretplate na publikacije Poslovnih novina za 2020., dobijaju i posljednji primjerak ”100 najvećih u BiH i regionu” iz tekuće godine, te će ostvariti i jedan prijateljski odnos sa Poslovnim novinama i tako dobiti sigurnog i pouzdanog medijskog partnera na kojeg mogu računati u budućnosti.

Kontakt e-mail: https://pretplata.poslovnenovine.ba/

Kontakt telefon: 033 568 810