Tema u fokusu

Svečano otvoren novi radni prostor kompanije Sport Klub d.o.o. Sarajevo


Novi radni prostor kompanije Sport Klub d.o.o. Sarajevo danas je svečano otvoren, a ova izuzetno uspješna kompanija od sada je smještena na adresi Džemala Bijedića 160 G, lamela C Novi Grad Sarajevo (naselje Miljacka/kod Grasa).

Kompanija Sport Klub zastupnik je Sport Klub Televizije za BiH i prodaju medijskog prostora na svim kanalima SK TV, a također je i lider u oblasti uvoza, proizvodnje, distribucije, štampe i prodaje reklamnog materijala u Bosni i Hercegovini.

„Zadovoljstvo nam je što nas je danas posjetilo zaista mnogo naših dragih kolega, prijatelja i poslovnih partnera. Ono što nas raduje jeste činjenica da smo sada svi na jednom mjestu i da ćemo moći objediniti poslovanje i napraviti još bolje rezultate u ovoj godini“, kažu iz Sport Kluba.

Nakon što je kompanija Sport Klub d.o.o. Sarajevo ostvarila cilj da na jednom mjestu objedini svoje, do sada vrlo uspješno poslovanje, danas je svečano i otvorila vrata novog poslovnog prostora koji zadovoljava čak i svjetske standarde.

„Osim što će se upoznati s kompletnim procesom proizvodnje, svi koji nas posjete, u našem prostoru će pronaći i maloprodaju, koja nudi zaista širok spektar proizvoda, čak preko 5.000. U samoj veleprodaji biće dostupni svi proizvodi za šire mase i firme koje mogu kupovati u mnogo većim količinama. Također, Sport Klub d.o.o. i dalje zastupa Sport Klub Televiziju i sve kanale koji prate pakete ponude N1, Orlando, Bambino, Nova Sport… Svi naši operateri mogu preko nas ugovoriti prenos svih ovih kanala na kablovskim ili IPTV televizijama, gdje korisnici preko njih mogu da gledaju sadržaje ovih kanala“, poručuju iz Sport Kluba.