Novosti

Kompanija Čip Sistemi promovisala nove interfonske sisteme u Banjoj Luci, Mostaru i Sarajevu


Početkom februara kompanija ČIP Sistemi održala je u Banja Luci, Mostaru i Sarajevu promociju i prezentaciju novih interfonskih sistema ACI Farfica. Poznata po elektroinstalaterskim radovima na slaboj i jakoj struji ova kompanija je postala i jedan od lidera u instalaciji i distribuciji interfonskih sistema italijanskog brenda ACI Farfisa, a kojeg zastupaju još od 1997. godine.

“ACI Farfisa interfoni jedni su od najkvalitetnijih na tržištu, cjenovno su veoma prihvatljivi, izrađeni u veoma modernom dizajnu, te su najkonkurentniji uređaji kada su u pitanju interfonski i videointerfonski sistemi u Evropi, ali i u BiH. S tim u vezi organizirali smo prezentacije kako bi našim krajnjim korisnicima, ali i samim instalerima predstavili naša najnovija dostignuća”, istako je Luca Uruzio, prodajni predstavnik ACI Farfise za jugoistočnu Evropu, prezentujući nove sisteme.

Duo sistem nova je poslovna filozofija digitalnog sistema brenda ACI Farfisa, čije su karakteristike praktična i brza instalacija interfona i videointerfona, koja instalaterima i krajnjim korisnicima umanjuje vrijeme za instalaciju, odnosno smanjuje dodatne troškove. Novu tehnologiju koja pojednostavljuje interfosnke sisteme karakteriše i instalacija sa dvije nepolarizirane žice koje su dovoljne za jednostavno postavljanje čak i složenih instalacija.

“Ponosni smo što više od 20 godina imamo odgovornog partnera. ACI Farfisa nas i naše kupce zaista prati kroz cijeli proces od instalacije do servisa, ali i kada je riječ o potražnji za velikim, kompleksnijim sistemima. Upravo iz tog razloga početak godine posvetili smo našim kupcima, s ciljem prezentacije svih funkcija, novog i pojednostavljenog sistema, koji nosi poboljšanu kvalitetu, koristeći elegantnu i inovativnu estetiku različitih modela vanjskih i unutrašnjih jedinica”, rekla je Lejla Tufo, izvršna direktorica kompanije ČIP Sistemi.

Kao prvi korak za bolju saradnju sa kupcima i instalaterima iz ČIP Sistema izdvajaju treninge i obuke instalacije sistema, te podršku u projektovanju istih, dok im je najveći cilj dobiti lojalne partnere u većim gradovima kako bi došli do što većeg broja investitora i novih kupaca. S tim u vezi kompanija je uspostavila i zvaničnu saradnju sa trgovinom elektro opreme “Elektro Vukojević” iz Banja Luke koja svojim uslugama i asortimanom pokriva sve sisteme ACI Farfise.

“Naš cilj je da u narednom period prezentujemo, obučimo instalatere, a zatim i proširimo ACI Farfisa interfonske sisteme u ostale gradove širom Bosne i Hercegovine”, zaključila je Tufo.