Nova akcijska ponuda nenamjenskih kredita Sparkasse Bank

Nova akcijska ponuda nenamjenskih kredita Sparkasse Bank

Sparkasse Bank nastojeći da klijentima obezbijedi što povoljniji pristup nenamjenskim sredstvima, kreirala je novi nenamjenski kredit bez hipoteke, u iznosu do 50.000 KM što je trenutno maksimalan iznos kredita za nenamjensko trošenje na tržištu.

“Nominalna kamatna stopa je do sada najniža u ponudi Sparkasse Bank i iznosi već od 1,49%, efektivna 1,79%, te je fiksna za kredite sa rokovima otplate do deset godina. Kredit se može realizovati bez troškova obrade, a u slučaju odabira iznosa do 40.000 KM i bez police osiguranja“, izjavio je direktor Sektora prodaje za stanovništvo i mala preduzeća Sparkasse Bank Ahmed Karić.

Mnogobrojne pogodnosti navedene ponude, čine ovaj akcijski kredit idealnim izborom u slučaju potrebe za uređenjem stana, putovanjem, kupovinom novog automobila i slično.

Akcijska ponuda predstavljena je u kampanji pod novim korporativnim sloganom„Vjeruj u sebe“ kojim iz Banke žele poručiti klijentima da vjeruju u svoje želje i ciljeve te da im Banka kao partner uvijek stoji na raspolaganju u njihovom ostvarenju.

Akcijska podnuda predviđa posebne uslove i u dijelu ostalih kredita, te nudi stambene i zamjenske kredite, po nominalnoj kamatnoj stopi već od 2,79%, efektivnoj 3,08%, pri čemu klijenti kod kredita sa rokom otplate do deset godina, biraju fiksnu ili varijabilnu kamatnu stopu.

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.