Novosti

Posebna ponuda finansiranja za građane u BiH – sa BBI nema zime


Sa sloganom „Nema zime“ Bosna Bank International (BBI) pripremila je novu posebnu ponudu finansiranja za građane u Bosni i Hercegovini za rješavanje potreba svake porodice, bilo da je riječ o finansiranju kupovine, izgradnje ili adaptacije „krova nad glavom“ ili pak kupovina automobila, bijele tehnike, finansiranje obrazovanja, turističkih putovanja, medicinskih ili drugih vrsta usluga.

Za one kojima je potrebna dodatna gotovina BBI banka nudi finansiranje do 50 hiljada KM, bez hipoteke i police osiguranja, a uz aktivaciju nekog od jedinstvenih BBI paketa proizvoda i usluga otvorene su mogućnosti za ostvarivanje dodatnih pogodnosti i ušteda.

„BBI banka nastoji uvijek biti na usluzi klijentima kojima se trudimo i želimo pružiti vrhunski kvalitet usluge. Nova akcija finansiranja ‘Nema zime’ pripremljena je tako da pokuša riješiti potrebe svake porodice na najbolji mogući način. Cilj nam je da naši klijenti budu zadovoljni, a svim građanima u našoj državi koji imaju potrebu za dodatnim finansijskim sredstvima savjetujemo da se prije zaduživanja posavjetuju sa finansijskim stručnjacima”, izjavio je Muamer Salkić, direktor sektora za poslovanje sa stanovništvom Bosna Bank International d.d.

Iz BBI banke posebno naglašavaju povoljne uslove finansiranja otkupa skupih kredita u drugim finansijskim institucijama.

Aktuelna posebna ponuda finansiranja BBI banke uključuje niže profitne stope, veće iznose i duže rokove otplate, fleksibilno obezbjeđenje i mnoge druge pogodnosti.

„Osoblje BBI banke će svima dati odgovore kako da kućni budžet usklade s potrebama i mogućnostima. Spremni smo građanima, bez obzira da li su naši klijenti ili ne, dati korisne savjete, izračunati da li i u kojoj mjeri im se određeno finansiranje, ili investiranje u kuću ili stan isplate i kako bi i koliko mogli uštedjeti“, dodao je Salkić govoreći o novoj ponudi u kojoj, sa BBI „nema zime“.

Više informacija svi zainteresovani građani mogu dobiti na web stranici BBI banke, u jednoj od 35 poslovnih jedinica Bosna Bank International u gradovima širom Bosne i Hercegovine ili pozivom na besplatni BBI info telefon 0800-200-20.