Deloitte webinar: COVID-19 – Kako efikasno upravljati kriznim događajima, održati poslovanje i planirati oporavak?

Deloitte webinar:  COVID-19 – Kako efikasno upravljati kriznim događajima, održati poslovanje i planirati oporavak?

„COVID-19: Kako efikasno upravljati kriznim događajima, održati poslovanje i planirati oporavak?“ naziv je Deloitteovog besplatnog webinara, koji je jedan od načina da podrže svoje klijente i ostale privredne subjekte.

Uticaj na prihode svih kompanija u Bosni i Hercegovini je ekstreman, te već postoje jasni pokazatelji usporavanja globalne privrede. Stoga je ova tema jedna od prioritetnih. Bez obzira na to kako se situacija razvija, u ovom periodu je najbitnije održati likvidnost kompanija i poduzeti brze i efikasne reakcije na potencijalne scenarije kako bi se optimalno ublažile neizbježne negativne posljedice.

Na ovom webinaru podijelit će neke od ključnih koraka u odgovoru na trenutnu krizu, te savjetovati šta je ono što se treba uraditi odmah kako bi se održalo poslovanje kompanije i minimizirali utjecaj krize.

Ovo će biti i prilika da se postave pitanja koja su goruća za određenu kompaniju u ovoj situaciji.

Webinar će se održati u petak, 27. marta 2020. godine u 10:00h putem GoToWebinar besplatne on-line platforme. Trajanje webinara je jedan sat.

Predavači na webinaru su Muhamed Semić, voditelj odjela za konsalting i savjetovanje povezano s upravljanjem rizicima i Alma Hota, advokat u Advokatskom društvo “Legal Partners” d. o. o. koje je dio Deloitte Legal Network.

Na linku je formular za online registraciju: https://register.gotowebinar.com/register/1433610736296141579

 

Oznake:

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.