Teorija i praksa u knjizi: Vještačenje u sudskim postupcima

Teorija i praksa u knjizi: Vještačenje u sudskim postupcima

Centar za vještačenje i procjenjivanje „Zenit“ d. o. o. Banja Luka upravo je na tržište plasirao prvo izdanje naučno-stručne knjige na prostoru BiH pod nazivom „Vještačenje u sudskim postupcima“.

Ovo će biti jedna od najtraženija knjiga iz oblasti teorije i prakse sudskih vještačenja. Knjiga svojim bogatim sadržajem i spojem teorijskih i praktičnih znanja iz svih oblasti vještačenja, pogoduje svim fizičkim i pravnim licima, a naročito: imenovanim i budućim vještacima, advokatima, notarima, osiguravajućim kućama, poslovnim bankama, predstavnicima firmi i kompanija širom BiH, kao i studentima prava i samim građanima.

Sve informacije u vezi nabavke ove naučno – stručne knjige kao literature za edukaciju po promotivnoj cijeni od 60 KM (sa uračunatim PDV-om) do održavanja promocije, možete naručiti putem narudžbenice, dostupne na na web stranici: www.centarzavjestacenje.com,  a za sve dodatne informacije pozovite na telefon broj: 065/512-187 ili 051/303-170, ili pišite na e-mail: [email protected]

Pomenimo još da je Centar za vještačenje i procjenjivanje „Zenit“ d. o. o. Banja Luka jedan je od nosilaca priznanja zvijezde i certifikata bonitetne pouzdanosti.

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.