Tema u fokusu

EuroExpress brza pošta – Bezbjednost zaposlenih i pošiljaka je proritet u vanrednim uslovima


U vrijeme kada se cijeli svijet suočava sa izazovima uzrokovanim pandemijom koronavirusa (COVID-19), EuroExpress brza pošta nastoji svim naporima da opravda povjerenje svojih korisnika. Iako su vanredni uslovi u velikoj mjeri otežali sve radne procese, preduzeli su sve mjere da sačuvaju vrhunski kvalitet usluge koji pružaju i po kojem je EuroExpress brza pošta poznata na lokalnom tržištu više od decenije.

EuroExpress brza pošta pokriva teritoriju cijele zemlje sa najvećom flotom vozila i najraspostranjenijom mrežom distributivnih centara i Paket Shop-ova. Vrijedni i profesionalni kuriri stižu do svakog mjesta naše države najkasnije u roku od 24 časa, čime je usluga ekspresnih dostava, uprkos novonastaloj situaciji, ostala na najvišem nivou.

U cilju zaštite zdravlja svojih korisnika i njihovih porodica, kao i zdravlja zaposlenih, kompanija sprovodi sve preventivne mjere po preporuci Svjetske zdravstvene organizacije i nadležnih organa vlasti kako bi smanjili rizik širenja virusa i obezbijedili neometano i stabilno poslovanje.

Sigurnost svojih  korisnika i zaposlenih  je prioritet u obavljanju poslovnih zadataka, te je rukovodstvo kompanije preduzelo niz vanrednih mjera kao što su organizacija rada od kuće svih zaposlenih za koje nije neophodno da svoj posao obavljaju iz kancelarije, na svim svojim lokacijama uvedene su mjere obavezne dezinfekcije službenih prostorija i vozila, svi kuriri su opremljeni sa maskama i rukavicama, te raspolažu sa dezinfekcionim sredstvima kako bi mogli dezinfikovati pošiljke prije uručenja, radno vrijeme Paket Shop-ova je prilagođeno novonastaloj situaciji, a zaposleni koji su ukazivali na simptome prehlade su upućeni kući.

Iz kompanije poručuju:  „Višegodišnje iskustvo i posvećenost u poslovanju naučilo nas je da budemo spremni u svakom trenutku brzo i efikasno odgovoriti na izazove sa kojima se suočimo, pa i ove izazvane pandemijom. Logistička mreža i naši visoko obučeni kadrovi, koji su naša pokretačka snaga, nastaviće da ulažu sve napore kako bi održali kvalitet usluge na najvišem nivou i omogućili našim korisnicima sigurnost i pouzdanost koju od nas i očekuju. Mi brinemo za vašu pošiljku, zato vas molimo, dok su na snazi vanredne okolnosti, da ostanete kod kuće budući da na taj način čuvate sebe i druge.“

Za više informacija o kompaniji posjetite stranicu www.euroexpress.ba.