Novosti

Otvoren caffe restoran Only One na Ilidži uz novih 20 radnih mjesta


Nakon uspješnih 17 godina poslovanja u sferi ugostiteljstva, ilidžanski restoran Only One, nastavlja svoje poslovanje cjelokupnim preuređenjem interijera, proširenom ponudom i zapošljavanjem 20 novih uposlenika.

„Nakon što smo posljednjih godina pratili dešavanja na ugostiteljskom tržištu u BiH,ali i regiji, uvidjeli smo da Ilidži nedostaje koncept Food Marketa, gdje gosti mogu na jednom mjestu poručiti svoju omiljenu hranu, na način da istu naruče na odjelu koji preferiraju, te da uživaju u sastanku ili porodičnom druženju dok im jelo ne bude spremljeno. Ovaj koncept posjetioci restorana ovog tipa, ocjenili su kao jako kvalitetan i ‘friendly’, te smo se odlučili da prostor u kojem se nalazimo ovdje u Grand centru na Ilidži iskoristimo i prilagodimo tom konceptu, uz našu prepoznatljivu ponudu express restorana“, izjavio je Hamid Kantardžić, vlasnik restorana Only One.

Pozitivna strana cijele ove priče jeste ta da je ovaj restoran u posljednjih 10 dana zaposlio čak 20 novih uposlenika, koji su se pridružili timu koji je ranije radio u ovome restoranu, čime je trenutan broj uposlenika u cafe restoranu Only One veći od 50.

Restoran Only One nalazi se na Ilidži u okviru Grand centra, na prvom spratu, a pored moderne kuhinje sa gotovim specijalitetima, tu su i budregdžinica, ćevabdžinica, pizzeria, te caffe slastičarna sa veoma interesantnom ponudom pića i slastica.

Za one najmlađe Only One nudi igraonicu u kojoj se mogu organizirati proslave rođendana, a koja će biti otvorena u narednim danima.

Također, ovaj restoran uskoro će putem web platforme www.catering.ba ponuditi i mogućnost online narudžbe jela.