Novosti

Hifa Oil – Euro Oil otvorila u Bijeljini 17. benzinsku pumpu


Kompanija Hifa Oil, najuspješniji privatni distributer nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini, otvorila je danas svoju 17. benzinsku pumpu i drugu po redu u Bijeljini.

I ovaj maloprodajni objekat posjeduje sve prateće sadržaje u skladu sa standardima Hifa Oil – Euro Oil brenda, kao i Isomax – gorivo visokih performansi za dizel i benzinske motore.

Uz vrhunsku uslugu, maloprodajni objekat nudi i kafu “To go”, besplatnu Wi-Fi mrežu, kao i Euro – Market sa velikim izborom roba široke potrošnje.

Nova benzinska pumpa u Bijeljini nalazi se u naselju Velika Obarska.

“U Bijeljini sada imamo dvije Hifa Oil – Euro Oil benzinske pumpe. Do kraja godine planiramo otvoriti još nekoliko benzinskih pumpi u Sarajevu i Hercegovini, kao i u Crnoj Gori. Jačamo našu tržišnu poziciju, i nastavljamo sa širenjem maloprodajne mreže i unaprijeđenja brenda Isomax u saradnji sa partnerima širom Bosne i Hercegovine i regije”, poručio je Kenan Ahmetlić, izvršni direktor i član Uprave kompanije Hifa Oil.

Hifa Oil sa svojim maloprodajnim objektima trenutno je prisutna u Sarajevu, Gračanici, Gradačcu, Maglaju, Doboju, Tesliću, Busovači, Banovićima, Rudom, Živinicama, Brčkom, Bijeljini, kao i u Crnoj Gori, odnosno Podgorici.