Tema u fokusu

Startech – Zajedno otkrivamo nove izazove uz informatiku i nove tehnologije


Kompanija Startech d.o.o. Zenica ima perspektivu i tendenciju stalnog rasta, trudi se da inovacijama olakša život korisnicima, te da im unese dašak svjetske tehnologije u dom.

Kompanija prati evropsko i svjetsko tržište, te pokušava visoku tehnologiju prilagoditi tržištu i cijenama u Bosni i Hercegovini.

Svrha kompanije Startech jeste da olakša život čovjeku, kako u poslovnom svijetu tako i u toplini svoga doma.

Kompanija nudi ‘Mi ekosistem’ široku mrežu pametnih uređaja koji donose budućnost na dohvat ruke.

Trenutno se u svijetu koristi preko 115 miliona Mi ekosistemskih uređaja.

Osim što su tehnološki napredni, njihova glavna obilježja su inovativni način obavljanja svakodnevnih aktivnosti, jednostavnost upotrebe, izvrsna vrijednost za novac i moderan minimalistički dizajn.

Inovacije za sve, po povoljnim cijenama koje mijenjaju i oblikuju svijet.

Startech d.o.o. je firma koja se bavi maloprodajom i veleprodajom mobilnih uređaja, tableta, mobilne opreme, pametnih satova, opreme za mobitele, Xiaomi ekosistema (električnih skutera, pročišćivača zraka, ruksaka, te sve prateće opreme).

Sa radom su počeli 2017. godine i od tada imaju tendenciju stalnog rasta.

“S ponosom možemo reći kako smo bonitetno pouzdana firma za 2020.godinu. Rejting koji smo ostvarili je validan dokaz pouzdanog poslovanja i transparentan pokazatelj saradnicima da je riječ o kompaniji koja posluje odgovorno i bez rizika. Bonitetna pouzdanost govori o kredibilnom poslovanju kompanije i ugledu njenih zaposlenih”, kazali su iz kompanije.

U relativno kratkom vremenskom periodu postali su ovlašteni distributeri: Xiaomi, Ulefone, Ldnio, Goodram, Somostel, Setty, Toshiba, Emy, Forever.

Pored maloprodaje i veleprodaje, kompanija nudi i servisiranje mobilnih aparata sa timom najiskusnijih servisera.

Uprkos krizi uzrokovanoj virusom COVID 19, Startecht se trudi da nadoknadi pad prometa, ali i da ne smanji broj zaposlenih, niti je došlo do umanjivanja njihovih ličnih dohodaka.

“Zbog toga nije čudo da mnogi od njih ovu kompaniju osjećaju kao dio svoje porodice.Težimo da sa svojim mladim timom stručnih ljudi pružimo najbolju uslugu i da svoj vedri duh kroz timski rad prenesmo i na naše komitente. Trudimo se da postignemo najbolju sponu kvaliteta i cijena. Nudimo vam kvalitetnu robu, pristupačne cijene, odgovornost, otvorenost i dostupnost informacija”, poručuje tim kompanije Startech d.o.o.