Lifestyle

Pokrenut zdravstveni portal “Doktor kad mi treba”


Doktor kad mi treba je najbrži način dobijanja savjeta zdravstvenog profesionalca od povjerenja, bez napuštanja doma, ureda ili hotela. Sve što je potrebno je da izaberete doktora koji vam treba i kontaktirate ga kako biste riješili nedoumice koje imate i posavjetovali se.

“Prvi put na ovim prostorima pokrenut je regionalni zdravstveni portal www.doktorkadmitreba.com za online komunikaciju sa ljekarima, bilo kada i bilo gdje. Više stotina zdravstvenih profesionalaca iz različitih oblasti u svakom trenutku je na raspolaganju svim potencijalnim korisnicima ove nove i jedinstvene usluge. https://youtu.be/uOHvObNhtgQ

Statistika pokazuje da se 55% odlazaka ljekaru može uspješno zamijeniti telemedicinom – uslugom koja omogućava razgovor sa profesionalcima o zdravstvenim problemima koje imate.

Plaćanje usluga bit će moguće kupovinom eDOC kredita (1 eDOC=1 EUR) za chat/video konsultacije (vrijednost 20 eDOC kredita) i drugo mišljenje (vrijednost 139 eDOC).

Pacijentima je uz konsultacije omogućeno i traženje drugog mišljenja, za koje je neophodno dostaviti potrebnu medicinsku dokumentaciju. Stručno mišljenje odabranog zdravstvenog profesionalca stiže u roku od 48 sati, bez potrebe da klijent napušta svoj dom ili odlazi u inostranstvo, što je dosad bio čest slučaj, a sve usluge je moguće dobiti na nekoliko svjetskih jezika.