Tržišta i finansije

Raiffeisen banka dobitnik dvije nagrade “Zlatni BAM”


Na tradicionalnoj manifestaciji “Večer bankara”, finansijsko-poslovni magazin “Banke i Biznis u BiH” je Raiffeisen banci dodijelio priznanje za “Najveći dionički kapital” te plaketu za “Najagilniji marketing i PR tim”.

Predsjednik Uprave Raiffeisen banke Karlheinz Dobnigg rekao je da je njihova kapitalna pozicija jedan od ključnih elemenata stabilnog funkcionisanja i kontinuiranog poslovanja banke u aktuelnom stanju usljed kojeg smo svi morali prihvatiti drugačije modele ponašanja i poslovanja.

Raiffeisen banka ostaje posvećena ovom tržištu, spremna da odgovori i prilagodi se potrebama svojih klijenata u datim okolnostima. Ova dva priznanja Zlatni BAM pripadaju ne samo posvećenom Raiffeisen timu već i našim klijentima koji su nam ukazali svoje povjerenje na čemu im se iskreno zahvaljujem”, dodao je Dobnigg.

Direktorica Marketinga i korporativnih komunikacija i upravljanja održivošću Raiffeisen banke Belma Hadžiomerović navela je da su im nagrade dodatni motivirajući faktor za unapređenje rada.