Novosti

Poručite novo izdanje specijalne publikacije ”100 najvećih u BiH i regionu”


U prodaji je novo izdanje specijalne publikacije ”100 najvećih u BiH i regionu”, a koju izdaju Poslovne novine d.o.o.

Kompletan presjek bh. privrede kroz godišnje kolekcionarsko izdanje u kojem su svoje mjesto pronašli svi značajni poslovni uspjesi iz 2019. godine možete pogledati ako poručite svoj primjerak preko weba, e-maila [email protected] ili putem telefona 033/568-810.

Projekt ”100 najvećih” u BiH se realizira već 33 godine zaredom, a najuspješnije kompanije iz naše države predstavljene su u jedinstvenoj specijalnoj publikaciji koja je javnosti prezentirana 29. septembra na konferenciji, prilikom dodjele priznanja najuspješnijim kompanijama iz BiH.
Konferencija je okupila je istaknute predstavnike iz biznisa, visoke državne zvaničnike i diplomate.

Specijalna publikacija visokokvalitetne produkcije, na 244 strana, čitaocima nudi relevantne podatke o najuspješnijim kompanijama, a ovo izdanje predstavlja spoj modernog dizajna i visoke kvalitete štampe te sadrži informacije o Top 100 kompanija rangiranih u različitim kategorijama – prema veličini, prihodu, dobiti i izvozu.

Također, publikacija sadrži analizu 140 lokalnih zajednica u okviru projekta “Gradovi općine/opštine i biznis”, regionalne liste najuspješnijih preduzeća, kao i presjek 30 industrijskih grana sa pregledom top 20 kompanija. Tu je i neizostavna rubrika ”Žene u biznisu”, a u ovom izdanju imate priliku pročitati i brojne pozitivne priče o našim najvećim kompanijama.

PORUČITE PUBLIKACIJU po jedinstvenoj cijeni od 100 KM + PDV ili pretplatite se na godišnja izdanja publikacija Brzorastuće kompanije, Pouzdanost i 100 najvećih u BiH i poklanjamo vam 2 kolekcionarska izdanja publikacije “100 najvećih u BiH” za 2019. i 2018.godinu po cijeni od 300 KM + PDV.