Novosti

Hifa Oil otvara špediciju u Rajlovcu


Kompanija Hifa Oil d.o.o. Tešanj je jedna od vodećih firmi u oblasti distribucije nafte i naftnih derivata, na području BiH, a pored ove osnovne djeltanosti, kompanija je s vremenom postojanja ostvarila značajne rezultate u drugim poslovnim granama kao što su transport i usluge pružanja špediterskih usluga.

Venan Hadžiselimović, izvršni direktor kompanije Hifa Oil d.o.o. Tešanj saopštio je da je kompanija registrovala špeditersku produžnicu na području Rajlovca u Sarajevu.

“Pored naše špedicije u Kraševu-opština Tešanj, registrovali smo i špeditersku produžnicu na području Sarajeva-Rajlovac (Safeta Zajke 267) – krug Eurometala Sarajevo. Na ovoj lokaciji smo predali zahtjev za registraciju carinskog skladišta tip “A”, sa savremenom opremljenim prostorom i opremom, visokokvalifikovanim radnim kadrom sa dugogodišnjim iskustvom u predmetnoj oblasti koja svoj početak rada planira u narednih 7 dana“, rekao je Hadžiselimović.

Hadžiselimović je naglasio da zainteresirani za pružanje špediterskih usluga i usluga carinskog skladišta tipa “A” mogu da kontaktiraju direkciju kompanije.