Novosti

Biznis forum na Kopaoniku pomjeren za maj


Programski odbor Kopaonik biznis foruma donio je odluku da se umesto tradicionalnog martovskog okupljanja, godišnji sastanak o najaktuelnijim ekonomskim, političkim i društvenim temama u zemlji i regionu, održi od 23. do 26. maja 2021, zbog situacije u vezi sa virusom Covid 19.

Kako je sinoć saopštio Savez ekonomista Srbije (SES), želja organizatora, a na inicijativu i uz podršku dugogodišnjih partnera, sponzora i učesnika, jeste da i naredne godine Forum bude održan u tradicionalnom formatu.

Iz SES-a poručuju da će organizacija događaja, raspored i struktura panela, kao i broj učesnika na Forumu biti prilagođeni aktuelnoj epidemiološkoj situaciji uz primjenu i poštovanje svih zdravstveno bezbjednosnih mjera, kako bi se obezbijedila maksimalna sigurnost gostiju i organizatora.

Centralna tema 28. Kopaonik biznis foruma je “Svijet poslije COVID19: Novi izvori rasta u promijenjenim uslovima poslovanja”.

Programski odbor uz najavu teme ističe da se svjetska privreda već cijelu deceniju suočava sa izazovima četvrte industrijske revolucije, pritiscima migracionih tokova i opasnostima klimatskih promjena.