Novosti

EuroExpress brza pošta za vrijeme pandemije opravdala povjerenje korisnika i u međunarodnom transportu


EuroExpress brza pošta svoje prve točkove pokrenula je prije 12 godina i od tada sigurno idu ka naprijed, pružajući svojim korisnicima brzu, kvalitetnu i pouzdanu uslugu.

Osvrćući se na otežavajuće uslove poslovanja uzrokovane pandemijom koronavirusa, EuroExpress brza pošta uspjela je da održi nivo poslovanja i da opravda povjerenje korisnika, dokazujući da i u neizvjesnim situacijama pruža usluge vrhunskog kvaliteta. Kao društveno odgovorna kompanija, koja posluje odgovorno i transparentno, od početka COVID-19 pandemije uspostavila je sve preventivne mjere u svrsi zaštite zaposlenih kao i korisnika usluga.

Korisnicima pored domaćeg nude mogućnost korišćenja i usluga međunarodnog transporta, u sklopu kojeg omogućavaju drumski, avio i pomorski transport. Zahvaljujući globalnim partnerima u drumskom transportu EuroExpress brza pošta vrši prijevoz pošiljaka iz zemalja regiona i cijele Evrope.

U avio-transportu EuroExpress brza pošta koristi usluge najveće svjetske brze pošte UPS-a i zajedno dostavljaju pošiljke u sve zemlje svijeta. U pomorskom transportu EuroExpress brza pošta u ponudi ima i kontejnerski prijevoz punih (FLC) i zbirnih (LCL) pošiljaka iz zemalja dalekog istoka, ali i iz ostalih dijelova svijeta. EuroExpress brza pošta pruža pokrivenost u lukama regiona, kao i pokrivenost u svim ostalim svjetskim lukama preko pouzdanih partnera.

U vrhuncu pandemije koronavirusa kada je došlo do otežavajućih okolnosti u drumskom saobraćaju, povećao se obim poslovanja u avio-transportu. Fokus na avio-transportu bio je prije svega zbog ekspeditivnosti, brzine i sigurne dostave pošiljaka. Svojim korisnicima nude i najpovoljniju uslugu slanja dokumenata širom svijeta, te bez prekida omogućuju kompletnu uslugu za svoje korisnike.

Međunarodne usluge postale su važan dio imidža EuroExpress brze pošte, dosljedno nudeći uslugu najvećeg nivoa i kvaliteta.

U narednom periodu imaju u planu da prošire asortiman svojih usluga kako bi se inovacijama približili korisnikovim potrebama.Zadovoljstvo korisnika uvijek stavljaju na prvo mjesto, te kao partner opravdavaju simbole sigurnosti, povjerenja i pouzdanosti.

Poslovne novine