Lifestyle

Poslovna prilika za Banjaluku – OXETTE nakit i satovi


PNOI doo Sarajevo traži poslovnog partnera kroz franšizni aranžman za Banjaluku sa ponudom već postojeće trgovine u Delta Planetu.

OXETTE je grčki brend Perideo grupacije koja djeluje na polju proizvodnje, distribucije i prodaje nakita, satova i modnih dodataka. Prvi put se pojavljuje 1998. godine u Atini, Grčka, te je vrlo brzo privukao pažnju modnog svijeta. Danas, nakon više od 20 godina iskustva, brend je uspješno prisutan u preko 30 zemalja svijeta u okviru vlastitih prodajnih mjesta, franšiza, shop-in-shopova i corner konceptima.

Vlasnik OXETTE i LOISIR franšize za BiH tržište je preduzeće PNOI doo sa sjedištem u Sarajevu, koje posluje sa trgovinama OXETTE i LOISIR brandova već preko 10 godina na području BiH.
OXETTE je naš vodeći brand, usmjeren na sofisticiranu i dinamičnu ženu. Svaki komad je dizajniran tako da je nosiv samostalno ili u kombinaciji sa drugim modnim detaljima. OXETTE dizajn pruža neograničene mogućnosti koje nude jedinstven izgled. Izražajni komadi za svakodnevnicu, inspirisani i dizajnirani sa ljubavlju prema umjetnošću.

 

LOISIR, mlađi član porodice, nudi savršeno rješenje za potrošače da odaberu najkonkurentnije i najpovoljnije ideje za dar za mlade, moderne, dinamične, društvene i optimistične.

Prva OXETTE i LOISIR trgovina u BiH se otvorila u decembru 2010g. a trenutno se u Sarajevu mogu pronaći dvije prodavnice i to u BBI Centru i SCC Centru te jedna u Banjaluci u tržnom centru DELTA Planet. Takodjer, PNOI je nedavno za svoj deseti rodjendan pokrenuo i svoj eShop www.oxette.ba
Trgovina u DELTA Planet Banjaluka je otvorena u martu 2019. godine. U kratkom vremenu je, zahvaljujući svom sofisticiranom dizajnu i dobrom odnosu kvalitete i cijene, uspjela osigurati svoju bazu kupaca koja se svakodnevno širi.

PNOI doo traži poslovnog partnera kroz franšizni aranžman za Banjaluku sa ponudom već postojeće trgovine u Delta Planetu. Ova trgovina se nalazi na prizemlju centra te predstavlja dobru poslovnu priliku za nadogradnju jednog uhodanog biznisa.

PR Pnoi

BBI

SCC