Novosti

Hotel Han Bjelašnica: Mjesto poslovnih susreta


Hotel Han se nalazi u samom srcu planine Bjelašnice sa prelijepim pogledom na ski stazu i opuštajući pejzaž. Na udaljenosti od samo 25 kilometara od Sarajeva, očekuju Vas veoma udobne dvokrevetne i trokrevetne sobe kao i apartmani sa balkonom i fenomenalnim pogledom. U sklopu hotelu nalaze se dva restorana, konferencijska sala i Relax-spa zona.

Vrhunski smještaj, specijaliteti tradicionalne bosanske ali i svjetske kuhinje, spa-program i razne aktivnosti u prirodi za cijelu porodicu su garancija za odličan odmor, kako zimi tako i u ljetnom periodu, kada hotel nudi vrhunske organizovane sadržaje za odmor i relaksaciju u prirodi.

Uz savršen porodični odmor, Hotel Han Bjelašnica mjesto je i poslovnih događanja. Moderna i prostrana konferencijska sala nudi najsavremeniju opremu i visoki standard usluga, te je savršena za organizaciju poslovnih sastanaka, radionica, konferencija, promocija i sličnih poslovnih događaja.

U periodu trajanja pandemije, ponuda hotela Han prilagođena je novim zahtjevima. Sve propisane mjere poštuju se u svakom trenutku, a u ponudi se nalazi sve što je potrebno za javljanja uživo, webinare putem Skype-a, Zoom-a ili bilo koje druge aplikacije kao i live prijenose na društvenim mrežama. Vrhunska tehnologija u kombinaciji sa stručnim osobljem obezbijedit će Vam besprijekorna javljanja bilo gdje u svijet propraćena sa jednom ili više kamera. Pored sve potrebne konferencijske opreme, u ponudi je i oprema za simultani prijevod na jedan ili više jezika, uključujući i prijevod za učesnike koji nisu na lokaciji (u slučaju webinara i online sastanaka).

Pored formalnih poslovnih događaja, Hotel Han u ponudi za kompanije ima i odlične pakete team buildinga, koji obuhvataju različite aktivnosti u zavisnosti od godišnjeg doba. U zimskom periodu mogućnosti zabave na snijegu su neograničene, dok će u ljetnom periodu aktivnosti poput pješačenja, planinskog biciklizma, raftinga, paintball-a, paraglajdinga i quad off-road vožnji osigurati vrhunsku zabavu, razvijanje timskog duha i povećanje produktivnosti kod uposlenika.

Na kraju svakoga dana, opustite se i pronađite potpuni mir u Relax-spa zoni koja nudi finsku saunu, fitness centar, sobu za masažu i hidromasažni jacuzzi.

Za sve dodatne informacije, budite slobodni kontaktirati ljubazno osoblje Hotela Han na e-mail [email protected] ili kontakt telefon +387 33 584 150.