Novosti

USA Today uvrstio Hrvatsku među najpoželjnije destinacije 2021. godine


Najčitaniji američki dnevni list USA Today izdvojio je najatraktivnija mjesta za putovanja u 2021. godini, a Hrvatska se našla na visokom 11. mjestu, uz rame s atraktivnim destinacijama poput Grand Canyona u Arizoni, Madagaskara, Havaja, Pariza, Grčke ili Australije, izvijestila je u ponedjeljak Hrvatska turistička zajednica.

Unatoč brojnim otkazanim putovanjima u 2020., pronalazak cjepiva budi nadu za povratak avanturističkih obiteljskih, prijateljskih i poslovnih putovanja, kao i prilikama za istraživanje različitih zemalja i kulturama u 2021. godini.

Hrvatska se među najpoželjnijim destinacijama pronašla i zbog scena popularnih serija “Igra Prijestolja”, a kako prenosi Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska se spominje i na popularnom portalu TravelDailyNews na kojem je objavljen članak Below Deck Mediterranean: Most Instagrammable locations. U sklopu članka se navode najljepše lokacije diljem svijeta na kojima je snimana popularna američka reality serija Below Deck, a među njima se, uz Santorini, Capri, Cannes i Mallorcu, našao i Dubrovnik.