B2B susreti kao odlična prilika za poslovna umrežavanja kompanija iz realnog sektora

B2B susreti kao odlična prilika za poslovna umrežavanja kompanija iz realnog sektora

Na olimpijskoj planini Bjelašnica, u ugodnom ambijentu Hotela „Han“ protekle sedmice održan je još jedan u nizu, a prvi ovogodišnji B2B susret “Četvrtkom u podne sa bonitetno pouzdanim” koji u sklopu projekta “Pouzdanost” organizuju Poslovne novine, u sardnji sa LRC BIS koje su članice LRC Groupa. Pokrovitelj ovoga, kao i narednih susreta u sklopu „Pouzdanost 2020.“, jest Ziraat Bank BH d.d. Sarajevo,

Član uprave Ziraat Bank BH Ugur Ozyigit poželio je dobrodošlicu svim sudionicima, a u svom obraćanju je posebno naglasio važnost podrške realnom sektoru, smatrajući to osnovnim temeljom razvoja ekonomije svake zemlje te da su B2B susreti odlična prilika za umrežavanje ovakvih kompanija.

„Mi smo kao banka ostvarili povećanje našeg kreditnog portfolija. Prema pokazateljima za devet mjeseci prošle godine, daleko smo ispred svih drugih u bankarskom sektoru. Ponosni smo na to uprkos svemu što se desilo u prošloj godini i što smo svo vrijeme davali podršku Bh. privredi. Jedan od razloga zašto smo ovdje jeste, taj što želimo da pružimo podršku i u budućnosti svim firmama koje su pouzdane, stabilne, koje su dovoljno jake i koje će ponovo uticati na razvoj ekonomije ove zemlje“, poručio je, između ostalog, Ozyigit.

Treba istaknuti da Ziraat Bank BH trenutno raspolaže mrežom od 32 podružnice/filijale i isturena šaltera kao i 66 bankomata. Sa uplaćenim kapitalom od 200 miliona, ona je postala druga banka u BiH po visini uplaćenog kapitala. Kao banka sa prvim inostranim kapitalom na bankarskom tržištu u BiH, već 22 godine doprinosi ekonomskoj stabilnosti čitave zemlje.

 

 

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.