Novosti

Za ljepši boravak na Jahorini Coloseum Club je spremio brojne poklone


Coloseum Club, u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina i Olimpijskim barom Jahorina, za sve ljubitelje skijanja i planinskih vrhova, koji od 13. do 15. februara posjete ovaj bar, spremio je dodatnu zabavu koja će njihov boravak na ovoj planini učiniti još ljepšim.

Osim što će moći uživati u vožnji šestosjedom, skijanju, ali i u predivnom ambijentu Olimpijskog bara koji je smješten na 1.850 metara nadmorske visine, svi punoljetni posjetioci koji od 12 sati budu u ovom baru imat će priliku okušati se za stolom Američkog ruleta potpuno besplatno, te osvojiti neke od zanimljivih nagrada!
Ovo je dio promocije koju Coloseum Club organizuje za posjetioce ove olimpijske planine, kako bi njihov boravak i odmor učinili još ljepšim i zanimljivijim.

Sigurni smo da će ljubitelji skijanja, ali i svi oni koji vole planinu, ta tri dana uživati u svom odmoru još više uz druženje sa nama. Očekujemo zaista veliki broj posjetilaca, kako onih iz BiH, tako i iz susjednih zemalja“, rekli su iz Coloseum Cluba.

Organizatori su posebno istakli kako je jedan od dana promocije i Valentinovo, dan zaljubljenih, te smatraju kako bi se taj dan brojni parovi koji posjete Olimpijski bar, mogli okušati i zabaviti u živoj igri, a možda sa sobom ponijeti i neku vrijednu nagradu.