Tema u fokusu

„Pouzdanost 2020“: Proširena mreža partnerstava uspješnih biznismena iz BiH


U prelijepom ambijentu hotela Tarčin Forest Resort & Spa – Mgallery danas su se okupili direktori i vlasnici tridesetak kompanija iz gotovo svih krajeva BiH, na još jednom B2B susretu “Četvrtkom u podne sa bonitetno pouzdanim“, koji je sastavni dio projekta „Pouzdanost 2020.

I ovaj put u skladu sa epidemiološkom situacijom razgovori su se vodili o zajedničkim aktivnostima, uspostavljanju saradnje, razmjeni iskustava, pronalasku najkvalitetnijih rješenja za uspješnu prodaju, plasman proizvoda i usluga.

Kao i do sada konstruktivni razgovori i dogovoreni poslovi bili su u fokusu ovog uspješnog poslovnog događaja, koji organizuju LRC BIS i Poslovne novine, članice LRC grupacije, s ciljem umrežavanja bonitetno pouzdanih kompanija i pronalaženju novih klijenata, kako u BiH, tako i u regionu.

Pokrovitelj B2B susreta „Četvrtkom u podne sa bonitetno pouzdanima“ je Ziraat Bank BH, a posebnu podršku ovakvim događajima daje Vanjskotrgovinska komora BiH i Express Courier UPS.

Ovakvi kvalitetni poslovni kontakti i proširena mreža partnerstava često su presudni koraci kojima privrednici mogu doći korak bliže postizanju zadanih poslovnih ciljeva. Pronaći pouzdane saradnike nerijetko je izazov koji je lakše prevladati uz adekvatnu podršku koju već godinama, tradicionalno nudi upravo projekt “Pouzdanost”.

Značaj događaju dali su učesnici ove sesije – uspješni biznismeni iz kompanija: AS Holding, Svjetlostkomerc, M&I Systems, Milkprocessing, Euroguma, LRC Inkasso, gosti iz agencije LRC Crna Gora, te mnogi drugi koji su iskoristili priliku da uspostave nova partnerstva.

Ovo je bila i prilika da se menadžerima dodijele LRC certifikati koji potvrđuju visoku ocjenu boniteta za kompanije: Client Marketing, Univerzalno, Milkprocessing i JP Radio Posušje.

Istaknimo i to da privrednici i poslovni profesionalci kroz ovakve susrete mogu identificirati i pokrenuti potencijalno plodnu poslovnu saradnju i partnerstvo, jer upravo je “B2B matchmaking“ brz i jednostavan način za predstavljanje poslovanja potencijalnim partnerima.

U nastavku pogledajte našu galeriju sa B2B susreta: