Novosti

Prati ritam svog srca: Samsung Galaxy Watch Active2 44mm na poklon uz kupovinu odabranih uređaja


Kompanija Samsung je do pozicije predvodnika globalne industrije mobilnih uređaja došla vrhunskim kvalitetom proizvoda i stavljanjem potreba, želja i interesa korisnika uvijek na prvo mjesto, te je za njih pripremila posebnu promociju koja počinje 8. marta i traje do 5. aprila 2021. godine.

Uz svaku kupovinu telefona Galaxy S21 5G, S21+ 5G, S21 Ultra 5G, Z Flip ili Z Fold2 5G u navedenom periodu, Samsung će korisnicima pokloniti Galaxy Watch Active2 od 44mm u crnoj boji, kao i dodatnu, treću godinu garancije, koja će za odabrani kupljeni uređaj važiti nakon isteka proizvođačke garancije. Sve što je potrebno da biste dobili poklon jeste da se registrujete preko Samsung Members aplikacije koja je već instalirana na kupljenom uređaju ili preko nekog drugog uređaja koji posjedujete, nakon što pristupite ovoj aplikaciji.

Samsung Galaxy S serija pametnih telefona svakako je poznata kao lider u oblasti displaya i kamera. Galaxy S21 ima novi, kompaktniji dizajn, dok S21+ korisnicima nudi 6,7-inčni prošireni ekran i jaču bateriju. Oba pametna telefona imaju vrhunske kamere sa brojnim naprednim opcijama. Najjači u S21 seriji, Galaxy S21 Ultra odlikuje dizajn koji je istovremeno elegantan i upečatljiv, a posebno je zapao za oko korisnika svojim impresivnim karakteristikama. Ono što kameru S21 Ultra izdvaja od drugih telefona svakako je najnaprednija vještačka inteligencija (AI) koju je ikada posjedovao neki Galaxy pametni telefon. Osim toga, S21 Ultra podržava i S Pen olovku, koja korisnicima omogućava crtanje, uređivanje fotografija, vođenje bilješki i potpisivanje dokumenata.

Kada su predstavljeni, modeli Galaxy Z Flip i Galaxy Z Fold 2 označili su veliki pomak na polju dizajna i multifunkcionalnosti pametnih telefona u vidu preklopnih uređaja. Galaxy Z Flip karakteriše moderan, kompaktan dizajn malih dimenzija i velike izdržljivosti, uz sve funkcije najnaprednijih tehnologija za korisnike koji vole da uvijek budu u trendu. Galaxy Z Fold 2 je model koji je usavršio i unaprijedio iskustvo preklopnog pametnog telefona sa svojim velikim, prostranim unutrašnjim ekranom, i standardnim vanjskim, podesnim za neometano gledanje sadržaja i upotrebu aplikacija, prelaskom sa jednog ekrana na drugi, bez prekidanja aktivnosti.

Za više detalja o promociji posjetite: https://www.samsung.com/ba/offer/rhytm-of-your-heart-promo/.