Novosti

Uskoro online platforma za male biznise „Pravi Lider”


Mikrokreditna fondacija Lider je tokom pandemije osim pomoći finansijske prirode je uveliko pomogao svojim klijentima nefinansijskim uslugama, pa je tako, između ostalih aktivnosti, pokrenut i projekat „Pravi Lider“ čiji je cilj pomoći malim privrednicima kroz edukaciju, mentorstvo, uvezivanje i besplatnu promociju da sačuvaju svoje biznise i prebrode krizne periode.

“Projekat “Pravi Lider” nastao je iz potrebe da pomognemo našim klijentima ali i kompletnoj maloj privredi u našoj zemlji da se oporavi od krize uzrokovane pandemijom korona virusom. Tako smo između ostalog organizovali niz besplatnih webinara čije smo teme definisali u saradnji sa klijentima i ekspertima iz određenih oblasti. Vodili smo se informacijama koje smo dobili od klijenata, odnosno njihovim oblastima interesovanja te odabrali niz izuzetno aktuelnih sadržaja”,, kazao je direktor MKF Lider Džavid Sejfović.

U toku je i realizacija jedinstvene online platforme za male biznise „Pravi Lider“ koja bi uskoro trebala biti aktivna.

Platforma treba da ujedini male privrednike iz cijele BiH u virtualnu zajednicu koja će im pružiti priliku za umrežavanje, edukaciju, promociju, prodaju te održavanje međusobnih kontakata. Uz pomoć ove platforme obrtnici će imati mogućnost da podijele svoje iskustvo, ideje i ekspertizu, promoviraju svoje usluge, traže partnere u biznisu, investitore.

(Oslobođenje.ba)