Tema u fokusu

Posebne ponude za učesnike B2B susreta „Četvrtkom u podne”


Direktno povezivanje kompanija kroz B2B susrete nastavljeno je i danas pod nazivom „Četvrtkom u podne sa bonitetno pouzdanima”. Poštujući epidemiološke mjere, na ovom skupu su svoje biznise predstavili vlasnici i direktori kompanija iz različitih sektora, istakavši važnost povezivanja privrednika u vrijeme kada je domaća i svjetska ekonomija pred izazovima koje je donijela pandemija koronavirusa.

Kako se posljednjih godinu dana komunikacija i poslovanje vode većinom preko interneta, pokazalo se da je „na daljinu” znatno teže uspostaviti povjerenje i odnos s klijentima, prepoznati njihove potrebe i predložiti inovativna rješenja. Upravo zbog toga učesnici ovog skupa su iskoristili ovu B2B interakciju da nastupe proaktivno i učinkovito ostvare nove poslovne veze.

Svoje poduzetničke priče, ali i mogućnosti za rast, razvoj i umrežavanje ispričali su predstavnici kompanija: Univerzal uvoz – izvoz iz Gornjeg Vakufa; Ozon iz Travnika; Bosfor stil iz Sarajeva; Kosmopolit turistička agencija i Euro Bojić iz Zenice; Orman i Grakop iz Kiseljaka; Vinarija Povratak iz Žepča; Hotel CourtYard by Marriott iz Banja Luke, Euroguma i agencija Inkasso iz Sarajeva.

Ovo je bila i prilika da se direktoru firme Dema&S iz Mostara uruči LRC certifikat koji potvrđuje da se ova kompanija svrstala među poslovne subjekte koji imaju visoku ocjenu boniteta.

Ovaj poslovni skup održan je u hotelu Blanca Resort & Spa na Vlašiću, u organizaciji bonitetne agencije LRC i Poslovnih novina, članica LRC grupacije, uz pokroviteljstvo Ziraat Bank BH i logističkog partnera Express Courier UPS.

Spomenimo i da je prednost ovih B2B susreta što učesnici za svoje potencijalne klijente pripremaju i posebne ponude.