Naslovnica Dešavanja JYSK uveo novu opciju online kupovine uz besplatnu dostavu

JYSK uveo novu opciju online kupovine uz besplatnu dostavu

Uvođenjem nove opcije kupovine na JYSK.ba od sada možete odabrati opciju naručite online i preuzmite u trgovini kao mogućnost dostave.

To znači da svoju narudžbu u minimalnom iznosu od 150 KM plaćate online, a onda se ona besplatno dostavlja u trgovinu po vašem izboru.

Odmah po dostavi paketa u trgovinu, dobivate obavijest kada je sve spremno za preuzimanje, objavljeno je iz ove kompanije.

Kupovina na JYSK.ba ostaje potpuno ista, samo će se pri završetku kupovine pojaviti opcija ‘Dostava u trgovinu’. Uz mogućnost izbora trgovine u kojoj želite dostavu, dobit ćete i procijenjeno vrijeme dostave te primiti e-mail ili SMS kada bude spremna za preuzimanje.

Po prijemu obavijesti imat ćete 7 dana da preuzmete svoju narudžbu u odabranoj trgovini.

Kod opcije ‘Naručite online i preuzmite u trgovini’ plaćanje se odvija online što ovu varijantu trgovine čini potpuno sigurnom uz izbjegavanje kontakata unutar trgovine sa drugim kupcima.

Vaši artikli šalju se direktno iz JYSK distributivnog centra i ne zavise o dostupnosti zaliha u trgovinama, a izbor proizvoda koji su dostupni preko navedene opcije je puno širi obzirom da u ovoj varijanti imate mogućnost naručiti i online artikle uz besplatan trošak dostave.

(Biznisinfo.ba)