Na B2B susretu na Jahorini uspostavljene dugoročne poslovne saradanje

Na B2B susretu na Jahorini uspostavljene dugoročne poslovne saradanje

Svrha networkinga je izgradnja čvrstih, dugotrajnih i obostrano korisnih odnosa koji su itekako važni u svijetu biznisa. U vrijeme pandemije, kada je neophodno iz dana u dan pridržavati se epidemioloških mjera u svim sferama života i, uz to, voditi uspješan biznis, povezivanje sa stručnjacima iz bliskih djelatnosti, novim kupcima i potencijalnim klijentima dobija na značaju.

Kao nezaobilazan partner u spajanju uspješnih privrednika, Poslovne novine su danas upriličile još jedan B2B susret „Četvrtkom u podne sa bonitetno pouzdanima”.

Ovaj put Hotel Termag na Jahorini bio je mjesto susreta uspješnih biznismena, koji su se povezali kroz projekat „Pouzdanost“ koji realizuju upravo Poslovne novine i LRC, članice LRC grupe, uz podršku Ziraat Bank BH i logističkog partnera Express Courier UPS-a.

 

Networking je neprocjenjiv u svakom biznisu i upravo se zato i ovaj put tražilo mjesto više. Priliku da se predstave jedni drugima, razmijene znanja i iskustva te sklope poslovna prijateljstva imali su direktori i vlasnici više od 30-tak firmi iz BiH koji su došli iz različitih sektora.

Institucionalnu podršku dali su i prisutni predstavnici Vanjskotrgovinske komore BiH i Područne privredne komore Istočno Sarajevo, kao i predstavnici Opštine Pale iz Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti.

Kroz razgovore su svoje poslovne interese ovaj put unaprijedili predstavnici kompanija: BSP Oil d.o.o. Sarajevo, Milkprocessing d. o. o. Sarajevo; Maher d. o. o. Sarajevo; Herbal Spa i Caribou coffee iz Sarajeva; Tehnološki park Intera Mostar; Konzum d. o. o. Sarajevo; BHone Trade&Consalting d. o. o. Kalesija; JP RTV Zenica d. o. o. Zenica; Lipe gradnja d. o. o. Zavidovići; Connecta d. o. o. iz Sarajeva i agencija LRC Inkasso.

Tokom predstavljanja moglo se čuti zašto su ove kompanije uvijek korak ispred konkurencije i u čemu su najbolje.

Ovo je bila i prilika da se direktorima kompanija Establish d. o. o., StanPromet d. o. o. iz Sarajeva, Dwelt d. o. o. iz Banja Luke dodijeli LRC certifikat bonitetne pouzdanosti.

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.