Novosti

Svezafirmu.ba: “Olakšali smo poslovanje našim klijentima”


Svezafirmu.ba je nova web-platforma sa ciljem da firme na jednom mjestu mogu pronaći sve artikle ili usluge, te opremiti svoj ured.

Prilikom našeg poslovanja često smo se susretali sa problemima nabave, a ujedno i pouzdanosti određenih kompanija. Istraživajući potencijal tržišta i nedostatak istog, napravili smo platformu koja trenutno ima 10 kategorija i preko 800 artikala. Olakšali smo pristup našim klijentima da uz pomoć par jednostavnih koraka naruče artikle na svoju adresu“, saopćeno je.

U trenutnoj ponudi imaju kategorije kao što su kancelarijski pribor, tehnika, audio/video oprema, it oprema, digitalne usluge, usluge štampe, fiskalne kase i softverska rješenja. Cilj im je da u narednoj fazi povećaju broj artikala, kao i kategorija, te olakšaju proces nabave za kompanije širom Bosne i Hercegovine.

Korisnička podrška 

Za svaku od navedenih kategorija zaduženi su jedan ili više dobavljača, kao i tim ljudi zadužen za digitalne usluge. Svi proizvodi posjeduju garantni list ili specifikaciju kvalitete proizvoda.

Posebno nam je bitno naglasiti da svi artikli podležu pravima ovlaštenih servisera. Na web-platformi možete provjeriti i u kojem vremenskom roku vaš proizvod podleže garanciji. Jedna od glavnih misija nam je da firmi mogu uz par jednostavnih koraka naručiti više artikala iz više kategorija.  Za isporuku na adresu naš dostavljački tim ili partnerski logisitički centar će u roku 24/48 sati nakon potvrđene narudžbe dostaviti vam narudžbu na adresu. Svakodnevnim aktivnostima i praćenjem zalihe, trudimo se da prikažemo trenutno stanje zalihe, kao i konkurentne cijene tržišta“, naglasili su iz kompanije.

Dodaju da se svake srijede na društvenim mrežama i web platformi može pročitati o novoj temi, te dobiti novu edukaciju za određene oblasti poslovanja.

Info srijeda je kratki priručnik i kutak savjetovanja za sve mlade ljude koji žele da osnuju svoju kompaniju, a nisu imali nigdje da pronađu adekvatne odgovore na pojedina pitanja. Fokusirani smo na start-up firme, kao i na mlade, da im pokušamo barem korisnim informacijama ili savjetima, pomognemo i uputimo ih u poslovni svijet. U prethodnim fazama nastupali smo kao i podrška za neke od Start-Up biznisa, te biznis ideja prilikom određenih vrsta poticaja za mlade, te im olakšali prilikom nedostatka znanja ili informacija. Cilj nam je da svake srijede doprinesemo korisnim savjetima i ujedno pomognemo mladim osobama. Trenutno imamo i malu zajednicu mladih biznisa, preko koje želimo da vršimo edukacije i uspostavimo suradnju”, zaključili su.