MoneyGram ugovorio partnerstvo s Poštama Republike Srpske

MoneyGram ugovorio partnerstvo s Poštama Republike Srpske

MoneyGram International, Inc., globalni lider u prekograničnom P2P plaćanju i transferima novca predstavio je partnerstvo sa Poštama Republike Srpske čime je ojačao svoje prisustvo u Bosni i Hercegovini. Zahvaljujući tome, klijenti MoneyGrama sada mogu poslati novac porodici i prijateljima na 111 lokacija Pošta Republike Srpske. Ovo partnerstvo odražava strateške ciljeve kompanije MoneyGram da proširi svoju mrežu agenata u najdinamičnijim tržištima novčanih pošiljki u Istočnoj Evropi.

Partnerstvo s Poštama Republike Srpske sjajan je primjer kako MoneyGram provodi svoju strategiju usmjerenu na klijenta”, rekao je Marius Dobrescu, šef prodaje kompanije MoneyGram za jugoistočnu Evropu i dodao: “Sarađujemo s vodećim brendovima širom svijeta kako bismo našim klijentima pružili mogućnost brzog i povoljnog slanja novca svojim najdražima širom svijeta.”

Mediha Mameledžija, direktorica kompanije Yutransfer, generalnog zastupnika MoneyGram servisa za Bosnu i Hercegovinu, tim povodom je izjavila:

Potpisivanjem ovog novog partnerstva mi značajno uvećavamo mrežu MoneyGram lokacija u Bosni i Hercegovini. Nastavljamo se približavati svojim klijentima pružajući im više opcija za slanje i primanje novca preko granica i u blizini njihovih domova.”

 

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.