Novosti

Uskoro otvaranje JYSK trgovine u Orašju


Međunarodni danski maloprodajni lanac JYSK obradovao je štićenike udruge ”Put u život” iz Orašja novim proizvodima za uređenje prostora. Tim povodom, najavljeno je i otvaranje JYSK trgovine u ovom gradu.

District manager JYSK-a Gordana Stanić posjetila je udruga osoba s posebnim potrebama, gdje je u prisustvu koordinatorice udruge Hajre Halilović donirala proizvode za uređenje prostora u kojem borave, kako bi im barem malo i uljepšali njihov boravak.

Uvijek se trudimo prepoznati potrebe sredine u koju dolazimo. Našim dolaskom u Orašje ne otvaramo samo nova radna mjesta već svojim angažmanom u obliku ove donacije odgovaramo na stvarne potrebe ovog grada i njegovih stanovnika. Vjerujemo da će nam ovakvo ulaganje pružiti najveću moguću nagradu zauzvrat˝, izjavio je Ivan Protega, retail manager JYSK-a za Sloveniju i BiH.

JYSK trgovina u Orašju svoja vrata za kupce će otvoriti 10.06.2021. u 8 sati na adresi II. ulica bb. Trgovina će poslovati na preko 1.200 m2 i zapošljava sedam novih radnika.