Upoznajte Schweppes Pink Grapefruit – osvježenje sa stilom

Upoznajte Schweppes Pink Grapefruit – osvježenje sa stilom

Kad je prije 235 godina švicarski urar i znanstvenik Johann Schweppe implementirao mjehuriće u bocu, nije niti sanjao da ćemo i danas zahvaljujući njemu uživati u bezbroj vrsta osvježavajućih pića. Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova bezalkoholnog pića Schweppes, bosanskohercegovačkom je tržištu ponudio zanimljiv okus – Schweppes Pink Grapefruit.

Schweppes Pink Grapefruit je suptilnog profinjenog okusa ružičastog grejpa i mente, i predstavlja idealno osvježenje za ljetne vrućine. Ružičasti grejp poznat je kao prirodni antioksidans, a potječe s Barbadosa gdje su ga nazivali „zabranjenim voćem“. Izuzetno je bogat hranjivim tvarima i niskokaloričan, a osim na američkom kontinentu, uzgaja se još u Kini, Južnoafričkoj Republici i Brazilu. Srećom, ne mora se putovati tako daleko da bi se uživalo u njegovom okusu, već se samo treba prepustiti novom Schweppes osvježenju.

Kao prvi tonik na svijetu, Schweppes je oduvijek bio poznat po svojem stilu, profinjenom, reskom okusu i jedinstvenom karakteru a Schweppes Pink Grapefruit profinjenog je okusa ružičastog grejpa i arome mente koji mu daju prepoznatljiv i originalan okus.

Osim u 500 ml, 1 L i 1,5 L plastičnoj ambalaži, ovaj uzbudljiv okusa odnedavno je dostupan i u 250 ml povratnoj, staklenoj boci koja se može pronaći u kafićima.

Schweppes Pink Grapefruit idealan je izbor za sve koji traže osvježenje tokom dana i piće koje će se lako uklopiti u najdraža druženja, ali i u trenutke solo opuštanja. Zahvaljujući svom reskom, pjenušavom temperamentu, elegantnom, kristalno čistom izgledu i nježno-gorkom okusu, Schweppes svojim poznatim karakterom oduševljava od 1783. godine.

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.