Tema u fokusu

Održan prvi B2B susret u Beogradu: O tajnama uspjeha i brzog rasta kompanija u Srbiji


Prvi B2B susret „Tajne uspjeha i brzog rasta kompanija u Srbiji“, koji je sastavni dio projekta „100 najvećih u Srbiji“, održan je 15. juna u Beogradu, u hotelu Tulip Inn Putnik Belgrade.

U srpskoj prijestonici okupili su se uspješni direktori i vlasnici kompanija koje su se do sada uključile u ovaj projekat i predstavile svoje potencijale i prepoznatljivost na tržištu. U fokusu su bili konstruktivni razgovori i razmjenjivanje iskustava.

Čule su se izvrsne poslovne priče o uspješnom poslovanju i brzom rastu kompanija uprkos izazovnim vremenima koje su ispričali direktori i vlasnici kompanija.

Učesnici su se složili u jednom: budućnost regiona je u ekonomskom razvoju, dok su B2B susreti idealna prilika za umrežavanje sa drugim firmama i pronalaženje novih klijenata.

Ovo je bila prilika da se dodijele priznanja najuspješnijima, onima koji su se rangirali visoko na ljestvicama 100 najvećih i brzorastućih kompanija.

U projektu „100 najvećih u Srbiji” učestvuju Cube Team, CarGo, CarGo Butler, Express Courier, New York Trade, Sova N Vision, Mind Group, Termoenergo inženjering, Aco građevinski elementi, Bas promet, Esco Elios, Kafa Dobro jutro, Braća Crnomarković, Računovodstveni centar Škorpion, Eurologistic, Maruška, Avaco, Mirax Agrar, Halcom, INM Arilje, konferencija MEKST, G3 Spirits, Centar ProFizio, eKapija, Turistički žurnal, Sandžak Media, BIZLife, Biznis.rs, Biznis na štiklama, Pay Spot, Gaz-šped, Medical Dental, Tester Al, Italijanska komora, Enmon, Adecco, Privredna komora, Elixir Zorka, ECD, Mujen Lux, Hotel Tulip Inn i Teddy Bear.

Projekat „100 najvećih u Srbiji“ doprinosi jačanju poslovne klime kroz promociju pozitivne poslovne prakse.

U sklopu projekta vodeći privrednici Srbije imaju priliku da se predstave kroz višemjesečnu medijsku i digitalnu kampanju, da daju smjernice za poboljšanje ekonomskog ambijenta, ostvare nove kontakte i povežu se sa drugim firmama.