Tema u fokusu

Na Ravnoj planini održan B2B susret uspješnih bh. poduzetnika


U ugodnom ambijentu restorana “Gondola” na Ravnoj planini održan je B2B  susret brzorastućih i bonitetno pouzdanih bosansko-hercegovačkih privrednika, koji organizuju Poslovne novine u saradnji sa analitičkom bonitetnom kućom LRC, članice LRC grupe.

Uz generalnog pokrovitelja NLB banku, logističkog partnera City šped i oficijelnog partnera za gorivo BSP Oil, ovaj susret je rezultirao razmjenom novih i oživljavanjem nekih starih poslovnih ideja.

Svjež planinski vazduh i opušteno druženje bili su kruna proteklih B2B susreta koji se nastavljaju u septembru.

Projekat “Brzorastuće kompanije” su prepoznali i svojim dolaskom podržali predstavnici kompanija BHTelecom, Zira, Manpower, Majnex, DSC, Establish, Granof, Pro Team, načelnik općine Kreševo i predstavnici opština Pale i Han Pijesak.

 

Svi učesnici su imali priliku da ispričaju svoju priču o tome koliko je teško, ali i  lako pokrenuti kompaniju, uz poseban naglasak na kontinuiran rast i razvoj, pa čak i u najtežim uslovima pandemije. Razmijenili su mišljenja, ideje i ostvarili poslovna partnerstva.

Nakon razgovora zajedno su obišli apartmane i jezero na Ravnoj planini te uživali u vožnji gondolom.

Ovim B2B susretom prisutni učesnici su još jednom dokazali da bosansko-hercegovačko privredno nebo i nije tako sivo i tmurno, već predstavlja veliki otvoreni prostor i rasadnik dobrih ideja.