Nestro ulaže 3 miliona KM u rebrendiranje stanica

Nestro ulaže 3 miliona KM u rebrendiranje stanica

Kompanija Nestro petrol planira da do kraja tekuće godine rebrendira četiri Nestro benzinske stanice i to u Prnjavoru, Novom Gradu, Višegradu i benzinsku stanicu Prijedor 2.

– Tokom naredne godine rebrendigom će biti obuhvaćeno osam benzinskih stanica, a za pet godina ovaj proces biće završen na još 40 benzinskih stanica. Obim investicija na ovim projektima iznosi oko tri miliona KM – kaže Rais Safin, generalni direktor Nestro petrola.

On pojašnjava da iako je kupcima najvidljivija vizuelna promjena, kompanija teži ka obezbjeđivanju visokog nivoa zaštite životne sredine, sigurnog radnog okruženja i korisničke usluge kao i visokog nivoa kvaliteta proizvoda i usluga koje nudi Nestro petrol.

Safin ističe da se tokom rebrendinga izvode sistematski radovi na kontroli svih strukturnih elemenata, monitoringu i kontroli manipulativnog sistema za istakanje i isporuku naftnih derivata, elektroinstalacionih sistema i mnogih drugih tehničkih elemenenta koji se koriste u svakodnevnom radu benzinskih stanica, što je u konačnici veliki značaj za klijenta u smislu kvaliteta.

U skladu sa Strategijom razvoja, kompanija planira ulaganje u razvoj i širenje Nestro mreže, kupovinom postojećih ili izgradnjom potpuno novih objekata.

U tom pravcu već iduće godine planirana je rekonstrukcija jednog postojećeg objekta, što je u smislu opsega radova ekvivalentno izgradnji benzinske stanice od samog početka, kao i izgradnja novog maloprodajnog objekta.

– Naš cilj je zadržati lidersku poziciju na tržištu te modernizacijom i proširenjem maloprodajne mreže povećati naš tržišni udio u BiH – zaključio je Safin.

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.