Tema u fokusu

Poslovne novine – Naša kreativna rješenja će vaš event razlikovati od ostalih


Mjesec oktobar za kompaniju Poslovne novine je počeo u znaku uspješne organizacije tehničke konferencije vezane za Industriju 4.0 i njenu primjenu, na kojoj su prezentirana Siemens PLM rješenja od strane kompanije Axiom Tech iz Kragujevca i sarajevskoga Inter-Engs Innovations.

Organizacija evenata nije nimalo jednostavan zadatak a naša kompanija je u ovoj izazovnoj godini organizovala preko 30 formatskih različitih eventa.

Da imamo znanje, vještinu i umijeće to pokazuje i ovaj navedeni broj, koji zasigurno predstavlja referencu i podstrek da radimo još više i bolje.

Naše najjače oružje je neprocjenjivo iskustvo koje smo stekli u radu na našim projektima ”100 najvećih u BiH”, ”Pouzdanost”, ”Brzorastuće kompanija”, ”Izazovi izvoza”, ”B2B susreti Pouzdanih kompanija” itd.

Poslovne novine nisu marketinški/prodajna agencija. Mi smo partneri svakom našem klijentu, a partneri brinu jedni o drugima.

Šta podrazumijeva naša usluga i koji su benefiti iste?

Saradnja sa našom kompanijom u organizaciji Vašeg eventa ili konferencije omogućava Vam da budete sigurniji, opušteniji, da uživate u svom događaju, da ne gubite strpljenje, da ne radite i na kraju – da uštedite svoj novac.

Osmišljavanju koncepta za realizaciju svakog eventa kojeg organizujemo zajedno sa vama mora prethoditi vrlo jasna komunikacija ciljeva, želja i potreba, kao i detaljno istraživanje profila potencijalnih učesnika, konkurentskih događaja, logističkih mogućnosti i svih ostalih segmenata koji ulaze u planiranje i realizaciju eventa.

Nakon prikupljanja svih navednih informacija ulazi se u proces osmišljavanja koncepta, gdje u obzir moramo uzeti sve navedeno i uključiti kreativna rješenja, koja će taj event razlikovati od ostalih i značiti uspjeh eventa.

Osim što vam možemo ponuditi mnoge savjete prilikom planiranja eventa, naša usluga sadrži :

– Planiranje eventa
– Case study
– Kreiranje kampanje
– Kreiranje contenta i dizajna
– Aktivacije za društvene mreže, web portal, newsletter forme
– Produkcija landing page-a
– Google Display remarketing
– Call centar i strateško lobiranje
– Produkcija
– Tehnička podrška
– Entertainment podrška

U isto vrijeme vam dajemo sigurnost i uštedu vremena.

Formati evenata koje radimo za Vas:

– Konferencije
– Online konferencije
– Tematske konferencije
– Webinari
– B2B susreti
– Panel konferencije
– Dodjela priznanja / nagrada

Piše: Enis Hadžimujić