Tema u fokusu

Preko 3.000 artikala u ekskluzivnom banjalučkom salonu


Salon namještaja Como obilježava svojih prvih 365 dana postojanja, a za ovaj izuzetno kratak period ekskluzivni banjalučki salon postao je dom brojnih prestižnih brendova, iza kojih stoje dokazana dizajnerska imena.

Ponudom od čak 3.000 različitih artikala, koji čine vrhunski dizajnerski namještaj, rasvjeta i dekoracija dominira italijanski šarm, ali tu su i brendovi iz Njemačke, Holandije, Poljske i drugih zemalja.

Dovoljno je samo spomenuti imena Calligaris, Veneta Cucine, Villeroy&Boch, Kartell, Milani, Nobila, Hespo ili Magis, pa se jasno može vidjeti zašto je Como u regionu prepoznat kao sinonim savršene udobnosti – za samo 365 dana.

Sa druge strane, Como nije zaboravio ni domaće uzdanice, pa ćete na preko 4.000 m² izložbenog prostora Como salona pronaći i brendove Artisan i Gazzda, koji su potvrdili svoj kvalitet osvojenim nagradama na prestižnim sajmovima, a ne treba zaboraviti ni ekskluzivnu liniju namještaja Como Design.

Sve ono što smo gledali u časopisima ili putem interneta, za svega 365 dana je postalo stvarnost i dostupno svima koji prepoznaju vrijednost dizajna i dokazanog svjetskog kvaliteta.

Predlažemo vam da posjetite zvaničnu internet prezentaciju Como salona namještaja na adresi www.como.ba ili se zaputite na adresu Ivana Gorana Kovačića 203b u Banjaluci, gdje će vas dočekati stručno osoblje, a arhitekte i dizajneri enterijera su tu da vam pomognu oko svake nedoumice, želje ili ideje.