Black Friday u Importanne centru – Popusti i do 70%

Black Friday u Importanne centru – Popusti i do 70%

Bliži nam se Black Friday groznica – Importanne Shopping Centar samo za vas u periodu od 25. do 27.11.2021. godine pripremio je posebne i jedinstvene ponude.

Blukids prodavnice Vas očekuju sa 20% popusta na kompletan asortiman i 50% na odabrane artikle samo jedan dan. La donna & Alex Max Gerry Weber za Vas su obezbijedili Black Friday popust od 30-50%! Frizerland popust od 20% na cjelokupnu ponudu + Outlet cijene samo 26., 27. i 28.11.2021. do kraja dana! Pink Friday u periodu od 26. pa do kraja dana 28.11.2021. godine čeka vas u Penti BiH prodavnicama sa popustom od 30% na cjelokupan asortiman.  Popust se ne obračunava samo na basic rublje za žene. Parketi Unipan pripremili su popust od 15 % na kompletan nesniženi asortiman.

U Inoma concept store prodavnicama pronađite savršene darove za vaše najdraže i iskoristite BLACK FRIDAY ponudu, te u periodu 25.11. – 26.11. ostvarite do -20% popusta na veći dio asortimana naočala, satova i nakita . FIONA – butik za poslovnu modernu ženu vas čeka sa popustom od 30% na cjelokupan asortiman od 26. do 28.11.2021.god.

Ne propustite i posebne ponude kao i nove kolekcije u “Cesars Improtanne”, “5th Avenue”, “Margo”, Hello Baby”, Kare Sarajevo, Vicko BH, Inn Sport, Watch Line, Top Shop, Muscle Freak, CM Cosmetic Market, Apoteke Sarajevo i Juice & Smoothies.

Sve drage dame koje su u stalnoj potrazi za savršenom frizurom i ovog puta čeka profesionalni tim u frizerskim salonima KS sa posebnih 20% popusta na određene tretmane za kosu. Kako bi vaša ljepota bila potpuna, ne zaboravite i usluge našeg kozmetičkog salona “Selawy”, a za one koji žele mrvicu sunca više, tu su usluge Sunlight Beauty Studija na +1/Mezanin!

Ukoliko ste u kupovinu krenuli sa svojim mališanima, ne morate brinuti gdje ih ostaviti, jer u našoj gaming areni Friendly Fire vaši tinejdžeri mogu igrati omiljenu igricu.

Svakog dana čeka vas i veoma bogata ponuda naših ugostitelja: Restoran “The Place”, “Milkman House”, “Marcaffe”, “Coffee 04” i “Caffe Ambienta”. Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 svake subote Autopraonica Autoputzzer Inn za vaše ljubimce na četiri točka ima promo cijene pranja automobila.

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.