Novosti

TRB na sajmu u Kairu, treće predstavljanje na svjetskom nivou


Kompanija Tehnički remont Bratunac predstaviće na sajmu Edeks u Egiptu cijeli svoj proizvodni program, sa fokusom na multifunkcionalno vozilo “despot”, što će biti i prva zvanična promocija ovog vozila van granica BiH i Srbije.
Na sajmu Edeks, koji će biti održan od 29. novembra do 2. decembra u Kairu, biće predstavljena najsavremenija dostignuća iz namjenske industrije, a učestvovaće više od 400 izlagača.

TRB će na jednoj od najvažnijih manifestacija na svjetskom nivou u namjenskoj industriji, osim vozila “despot”, predstaviti i poluautomatski pištolj “RS devet vampir”, upaljače za vojnu namjenu, kao i niz usluga koje ova kompanija pruža.

– Egipat predstavlja veoma važno tržište za TRB, koji u toj zemlji već nekoliko godina posluje i ima više realizovanih ugovora, a sa ciljem unapređenja i proširenja postojeće, nove poslovne saradnje i mreže klijenata – saopšteno je iz ove kompanije.

Učešće na sajmu u Kairu biće treći nastup TRB-a na svjetskom nivou tokom 2021. godine, zahvaljujući kojima je ova kompanija postigla veoma prepoznatljiv imidž i pozicionirala se na svjetskoj mapi.

TRB će svoje proizvode i usluge predstaviti na sajamskom prostoru od 170 metara kvadratnih.