AC Unity iz Goražda izlaže na prestižnom sajmu namjenske industrije u Kolumbiji

AC Unity iz Goražda izlaže na prestižnom sajmu namjenske industrije u Kolumbiji

Na jednom od prestižnih sajmova Expodefensa u Bogoti u Kolumbiji prvi put izlaže i kompanija iz Goražda – AC Unity, koja je za vrlo kratko vrijeme postala nezamjenjiv proizvođač u svijetu namjenske industrije.

Kompanija je 95% izvozno orijentisana i svoje proizvode izvozi na skoro sve kontinete svijeta.

Na sajmu učestvuje 251 izlagač, 71 službeno izaslanstvo te više od 34 zemlje svijeta. Izložene su razne vrste oružja i oružanih sistema za kopnene, pomorske, vazdušne borbe, odbranu i sigurnost.

– Danas imamo priliku da predstavimo polimerske proizvode visoke kvalitete izrade i inovativnih rješenja kao što su okviri za municiju svih kalibara te ostali dijelovi za puške. Bilježimo veliko interesovanje za naše proizvode a jedan od najvažnijih eksponata sajma predstavljaju naši polimerksi okviri koji su prije nekoliko dana iz naše kompanije izvezeni u milionitom primjerku. Krupnim koracima idemo naprijed, skoro svaki dio naše proizvodnje je već unaprijed raspordan što govori samo za sebe na vrlo zahtjevnom tržištu o kakvom kvalitetu naših proizvoda je riječ – istakli su direktori kompanije Ervin Bekto i Samir Terović.

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.