Tarčin Forest Resort proslavio četvrti rođendan

Tarčin Forest Resort proslavio četvrti rođendan

U uskom krugu prijatelja i posjetilaca, uz puno poštivanje sigurnosnih mjera i VTP pravila (vakcinisan, testiran, prebolio), Tarčin Forest Resort proslavio svoj četvrti rođendan.

Vedrom raspoloženju gostiju i domaćina doprinijeli su nastupi benda “Poruka u boci” i poznatog sarajevskog komičara Dine Ćatovića.

Ušli smo u sektor turizma u najgorem trenutku, neposredno pred pandemiju, ali prepoznali ste nas, podržali ste nas i dali nam razloge da slavimo“, rekao je je u svome obraćanju Edin Bajramović generalni menadžer ovog odmarališta.

U četiri godine svoga postojanja ovo bajkovito utočište za odmor i rekreaciju razvilo je široku ponudu usluga koja seže od gastronomske do adrenalinske. Svejedno da li ste u potrazi za spa ugođajem, jahanjem ili jednostavno šetnjom, veličanstveno šumsko okruženje i visokokvalitetne usluge Tarčin Forest Resorta garantuju vam nezaboravan doživljaj.

Tarčin Forest Resort – MGallery by Sofitel dio je AccorHotels grupacije i uz probranih stotinjak lokacija u 24 zemlje svijeta čini njihovu jedinstvenu, luksuznu kolekciju butik hotela.

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.