Tema u fokusu

Capital Holding: U modernom poslovnom centru olakšano poslovanje s domaćim i stranim partnerima


Capital Holding, kroz svoj poslovni centar smješten u jednom od najprometnijih dijelova Sarajeva, glavnog grada Bosne i Hercegovine, klijentima nudi poslovne prostore opremljene u skladu s visokim standardima, omogućavajući im da poslovanjem s ovog mjesta štede vrijeme i novac, a istovremeno postaju konkurentniji na domaćem i međunarodnom tržištu.

Društvo Capital Holding je osnovano 2016. godine, a u martu 2017. godine je uslijedila kupovina objekta bivšeg kina Kumrovec, koji je prerastao u jedan od simbol Sarajeva, današnji Capital Tower.

Business centar Capital Tower lociran u općini Novo Sarajevo, u naselju Otoka, uz glavnu gradsku saobraćajnicu, a klijentima na lokaciji udaljenoj samo 10 minuta od centra grada nudi najam uredskog prostora te skladišnog prostora u zgradi sa 16 spratova (preko 10.000 kvadratnih metara). Zainteresirani klijenti mogu birati kvadrature poslovnih prostora od 15 do 570 kvadratnih metara. Objekat raspolaže sa 150 parking mjesta smještenih u garaži na dvije etaže, koja je povezana centralnim liftovima sa glavnom zgradom, te teretnim liftom nosivosti do 1300 kilograma.

Objekat spaja vrhunsku arhitekturu, tehnologiju i dizajn, opremljen je najmodernijom, visokosofisticiranom infrastrukturom u skladu sa najnovijim standardima te predstavlja sigurno okruženje koje našim klijentima pruža najviši nivo uslova za rad. Naši klijeti su renomirane domaće i međunarodne kompanije, što nas svrstava među centre sa najvećom koncetracijom poslovnih subjekata u Sarajevu“, rekao je Haris Hrgić u ime Capital Holdinga.

Kako bi osigurali ugodno okruženje, uredski i drugi prostori opremljeni su prema svjetskim standardima visoke tehnologije, što je naročito važno u vrijeme kada ljudi žive užurbanim načinom života.

Svjesni značaja brzog i lakog pristupa lokaciji, u Capital Toweru se ponose blizinom glavne saobraćajnice i administrativnog centra, što klijentima omogućava lakšu komunikaciju s nadležnim službama. Dodatnu prednost predstavlja i blizina međunarodnog aerodroma koji je udaljen svega 15 minuta vožnje.

Capital Tower je prepoznatljiv po pružanju cjelovitog paketa vrijednosti izgrađenog prema jedinstvenim potrebama klijenata. Svojim klijentima možemo obećati da ćemo omogućiti sigurno poslovno okruženje s vrhunski opremljenim poslovnim prostorima i najmodernijom opremom koja će ispuniti sva njihova očekivanja”, rekao je Hrgić i dodao da ova lokacija klijentima štedi vrijeme i novac a donosi rast poslovanja.

Piše: A.P.