Tema u fokusu

Gallery d.o.o.: Galerija dobrih priča!


Gallery d.o.o. je ekskluzivno mjesto koje nudi savremeni pristup arhitekturi, gradnji, marketingu i prostoru medijskog oglašavanja, te prodaji nekretnina, raznovrsnom izboru Italijanske keramike, ali nudi i usluge call centra.

Gallery Media okuplja tim koji prvenstveno radi marketinške usluge za svoje projekte, ali kroz online poslovno-magazinski portal www.gallery.ba koji je krenuo sa svojim radom, nudi prostor za oglašavanje svim kompanijama, brendovima, te nudi podršku svima u pronalasku svoje ciljane skupine. Medijsko oglašavanje i prisutnost u medijima poduzetnicima pomaže u poslovanju na bezbroj načina. Kako bi Vaša ciljana skupina trebala saznati o novoj usluzi i proizvodu ako nije vidljiva u medijima? Kvalitetno oglašavanje jedan je korak prema stvaranju brenda kojeg će ljudi voljeti, s kojim će izgraditi odnos i godinama mu biti vjerni. Gallery Media u svojoj ponudi nudi i LED oglašavanje na najprometnijim i najvidljivijim lokacijama u samom centru Sarajeva.

Gallery Sales Centar kao agencija za nekretnine je ove godine zainteresovanim kupcima imala da ponudi stanove po najpristupačnijim cijenama u objektu “Malta Complex”, ali i najluksuznije nekretnine na Bjelašnici, novogradnju čiji su kvalitet i brend prepoznali zadovoljni kupci, te započeli svoju priču u objektu “Vukov vis”, dok se na izgradnji preostalih objekata “Vučica” i “Vučko” još uvijek radi, iza čijeg marketinškog oglašavanja i brendiranja stoji Gallery Media.

U samom centru Olimpijske planine Bjelašnice, u neposrednoj blizini svih turističkih sadržaja započinje priča “Vukov vis, Vučica i Vučko”. Vođeni idejom drugačije Bjelašnice i jedinstvenog doživljaja za sve generacije i sva čula kreirali smo čarobne apartmanske objekate koji odišu modernim i jednostavnim duhom, te se savršeno dobro uklapaju i prepliću sa planinskim duhom i ljepotom koju pruža Olimpijska planina.

Gallery Outlet centar kao core biznis se bavi uvozom i prodajom Italijanske keramike. Asortiman sadrži pločice različitih dimenzija koje su proizvedene primjenom najkvalitetnijih sirovina. Gallery Outlet nudi modele lijepog i modernog dizajna, savremenog trenda, a koji su istovremeno ekonomični za ugradnju i jednostavni za održavanje. Upravo najkvalitetnija keramika iz asortimana Gallery Outlet-a, krasi objekat “Vukov vis”.

Strategija kompanije zasnovana je na dugoročnim projektima te na lokalno tržište donosi najsavremenije globalne trendove. Projekti iza kojih stoji Gallery d.o.o. su sinonim za kvalitet i transparentnost, na čemu i temelji svoju reputaciju, te bilježi mnogo zadovoljnih klijenata. Kompanija Gallery d.o.o. Sarajevo, nudi širok spektar usluga, a vizija same kompanije zasnovana je na kreiranju vlastitog kadra tako što zapošljava i priliku daje mladim visokoobrazovnim ljudima, koje profilira za potrebe tržišta i kupaca.